Felszámolás alatt a Telltale; játékok tűntek el a Steamről!

Már csak egy lépésre van a Telltale Games a teljes megszűnéstől.

A GameDaily arról ír, hogy a Sherwood Partners felügyeli a Telltale csődeljárását – 2019. április kilencedikéig akiknek keresete van a Telltale felé, keressék fel a Sherwoodot ezügyben a megfelelő, szükséges dokumentációval. A websitenak a birtokába jutott egy dokumentum, amit a Telltale vezérigazgatója, Pete Hawley írt alá – ezen az olvasható, hogy az ex-alkalmazottak lényegében társadalombiztosításnak nevezhető támogatása november harmincadikával véget ér.

A Telltale néhány játéka pedig eltűnt a Steamről – a Back to the Future vagy a Tales of Monkey Island már nem található meg (úgyhogy akiknek megvan, játszhatnak, a többieknek vásárlásra ilyen módon már nincs lehetőségük… marad a GOG), de a népszerűbb címek mint például a Batman, a The Walking Dead, a Guardians of the Galaxy vagy a Minecraft: Story Mode továbbra is elérhetőek…

…de ki tudja, meddig.

Forrás: GamesIndustry

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu