Hamarabb jön a következő Zelda, mint gondolnánk?

2017 elején jött ki a Nintendo Switchre (nyitócímként) és Wii U-ra a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Mennyit kell várnunk a következő Zeldára?

A legújabb Game Informer Show-n Imran Khan, a GameInformer senior szerkesztője ezt válaszolta Ben Hansonnak, a GI videós producerének azután, mikor utóbbi szerint egy kooperatív játékot kaphatunk, mint amilyen a Triforce Heroes is volt: „Csak azon gondolkodom, hogy mit mondjak erről. A következő Zelda [játék] valószínűleg hamarabb jön, mint gondolnánk. Majd adáson kívül beszélünk pár dologról.”

Khan szerint „nem pontos” az, hogy egy kooperatív Zelda készülhet a Nintendonál (vagy akár egy új rész is lehet ez?), ami azért azt jelentheti, hogy a GameInformer szerkesztője már hallott néhány dolgot a játékipar berkein belülről. S mivel maga a lap (ami még nyomtatásban is megjelenik) a piac egyik legelismertebb publikációja, rendelkezhetnek belsős információkkal.

Nagy eséllyel a Nintendo Switchre készülhet a követkető The Legend of Zelda, de akár a Nintendo 3DS-en is felütheti a fejét. Majd meglátjuk: a Nintendo valamit biztosan tervezhet már. Esetleg egy Wind Waker HD port lesz a vége.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu