Megvan, mikor jelenhet meg a Death Stranding?

Egy viszonylag megbízható forrás állítja, hogy mikor is várhatjuk Hideo Kojima következő játékát.

A DualShockers viszont kapásból lelövi az egészet, mert szerintük az, hogy a Walmart Canada (akik jóformán minden nagyobb, idei E3-as bejelentést sikeresen megszellőztettek idő előtt, így például a RAGE 2-t is – a Bethesda az E3-as előadásán poénosan utalt is rájuk…) egy megjelenési dátumot tüntetett fel a Death Strandingnek, nem áll össze.

Szerintük június 30-a (ami vasárnapra esik) csak egy ideiglenes, placeholder dátum, holott a Twitteren a kanadai Walmart totálisan nyugodtan azt mondja, hogy júniusban fog megjelenni. Mi azért nem zárnánk ki a júniusi rajtot: a játék maga legalább három éve fejlesztés alatt áll (2015 decemberében ugyanis Hideo Kojima újra megalapította a Sony szárnyai alatt a Kojima Productionst, szóval akkor már biztosan a Death Stranding tervezésénél tartottak!), és júniusban ugye a Sony kihagyja az E3-at…

Szóval bár június 30-a vasárnap, egy 2019 júniusi megjelenés nem tűnik annyira lehetetlennek. Ez lehet a nagy durranása a Sony-nak a nyárra?

Forrás: DualShockers

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu