A Bloodborne II-ről beszél a FromSoftware főnöke

Hidetaka Miyazakit a spanyol Xataka interjúvolta meg azok után, hogy a legújabb, PlayStation VR-re megjelent játékukban, a Deracinéban több Bloodborne-os utalás is van.

„A Deracinéban Yuliya, a beteg lány olyan játékokkal rendelkezik, amik tisztán a Bloodborne-hoz köthetőek, ahogy a barátai neve (Laurent, German) és az olvasott könyvek is. A Bloodborne egy haldokló lány hallucinációja lenne? A vadász álma az ő álma lenne?”, teszi fel a kérdést a site. Erre Yasuhiro Kitao és Miyazaki, a FromSoftware elnöke egymásra nézett és elröhögték magukat.

„Oké, igen. Amúgy pontosan ez volt a párbeszéd a csapatommal. Ilyesmiről beszélünk a fejlesztés során, ugyanis vannak easter eggek, de… ez nem jelenti azt, hogy a Bloodborne II-t készítenénk, igaz, imádjuk a Bloodborne-t, és ezért keltett olyan nagy kíváncsiságot az az easter egg. Nem vagyok olyan helyzetben, hogy a Bloodborne II lehetséges megjelenéséről beszélhessek, de megismételném, ez nem jelenti azt, hogy fejlesztenénk a Bloodborne II-t – ez csak valami olyasmi, amit magunk között felfedeztünk, ugyanis imádjuk a Bloodborne-t,” mondja Miyazaki.

Nonszensz, biztosan készülnek valamivel – nem lenne meglepő, ha a következő PlayStation (aminek hivatalos neve még nincs) nyitócímei között lenne a Bloodborne folytatása.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu