Mortal Kombat 11: X-ről tizenegyre [VIDEO]

A The Game Awards egyik váratlan bejelentése az új Mortal Kombat volt, de valahol várható volt, mivel a NetherRealm az Injustice 2 óta eléggé csendben volt.

A Warner és a NetherRealm ezúttal próbál a PC-seknek is kedvezni: az volt eddig a megszokott tőlük, hogy a játékaik először konzolon bukkantak fel, majd később jött a PC port. Nos, most (feltehetőleg) egyszerre lesz a megjelenés PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re, de ennél azért többről is tudunk…

A bejelentő trailerben Dark Raident és Scorpiont látjuk harcolni, továbbá egy új karakterre is van utalás – ez az illető a Mortal Kombat 11 filmszerű jelenetekkel rendelkező történetének központi szereplője lesz. A játékban testreszabhatjuk a karakterünket is, valószínűleg hasonlóan az Injustice 2-ben látottakhoz.

Az előrendelés már most lehetséges – ez Shao Kahnt és egy bétahozzáférést biztosít márciusban PlayStation 4-en és Xbox One-on -, továbbá már most tudjuk, hogy lesz egy 100 dolláros/eurós (~33 ezer forintos) Deluxe Edition is az alapjátékkal és a Kombat Packkal (season pass).

A Mortal Kombat 11 részletesebb bemutatása január 17-én, este nyolc órakor lesz Twitchen, a játék maga pedig április 23-án érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re, de a sajtóközlemény fogalmazása szerint nem kizárt, hogy például a Switch port kicsit később érkezik.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu