Halo: hibákat követett el a 343 Industries, állítja a stúdió főnöke!

Bonnie Ross, aki a 343 Industries vezetői posztja mellett a Microsoft egyik alelnöke is, a következő D.I.C.E. Awardson a 23. személy lesz a hírességek csarnokában (Hall of Fame; ő lesz az első nő, aki ezt a díjat megkapja), és a VentureBeatnek adott interjújában eléggé őszintén beszélt arról, hogy nem volt tökéletes a Halo átvétele a Bungie-tól…

„Őszintén, az utunk során sok hibát követtünk el. A közösség segített abban, hogy jól tanuljunk az eseményekből, de úgy vélem, hogy amikor a Halora nézek, akkor annak az univerzuma a legfontosabb karakter, és mi vagyunk az univerzum gondnokai. Ha szeretnénk a Halo világát egészségesen tartani, szerintem biztosítani kell azt, hogy jól teljesítünk a Haloval kapcsolatban. Igazán alázatos élményként kezelm – az egész csapat úgy tekint rá, hogy ez nem a mi világunk, hanem a rajongóké. Hogyan cselekszünk jól a rajongók, a franchise irányába? Ez az értékes világ a kultúránk része, és a mi felelősségünk ügyelni rá… és szeretnénk helyesen tenni azt,” mondta Ross.

Megemlítette a Halo Infinite-et is: „Azt mondanám, hogy a Halo franchise átvétele egy már megalapított cég átvétele volt, de úgy, hogy egy startup cég tette ezt. A legbüszkébb arra vagyok, hogy felépítettem egy kiváló csapatot, de elfogult vagyok. Ám azt mondanám, hogy a 343 Industries csapatában vannak a legtehetségesebb alkotók az iparon belül, és talán erre lennék a legbüszkébb. Az általuk elvégzett munka, és az, amit a Halo Infinite-tel csinálunk, ezek olyan dolgok, amikre büszke vagyok.”

A Halo Infinite egy teaseren kívül sok infót még nem kapott – nagy eséllyel a 2019-es E3-on lesz egy részletesebb bemutató, amit valószínűleg egy 2020-as megjelenés követhet. Jövőre ott a Gears 5, ugyebár…

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu