Már Ellie is reagált a The Last of Us Part II szívszorongató jelenetére!

Ashley Johnson (Ellie hangja) is reagált a nemrég a Neil Druckmann által közzétett tweetre.

Bár a Naughty Dog is szabadságon van (Druckmann, a csapat egyik főbb embere, aki a The Last of Us Part II társírója és kreatív rendezője is), vannak azért fejlemények a régóta várt PlayStation 4-exkluzív körül. Druckmann tweetjéről, legutóbb szó esett, ám Johnson válaszáról az Instagramon még nem – ő így reagált a bevallottan szívszorongató jelenet forgatására: „Micsoda hét. Némi igazán nehéz, kemény dolgot forgattunk. A testem fáradt, de óh, a szívem mennyire tele van. A munka kész, és aktiválva lett a vakáció mód. Kellemes ünnepeket.”

Szóval ebből azt lehet kikövetkeztetni, hogy mennyire megviselte Johnsont is a forgatás, de ez nagy eséllyel jó eredményt takarhat a későbbiekben – még nem tudni, hogy mikor fog a The Last of Us Part II megjelenni kizárólag PlayStation 4-re. Addig is nézhetünk két órán át egy égő autót – erről legutóbb szó esett…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu