Mortal Kombat 11: Nem lesz béta se PC-re, se Switch-re!

PS4-re és Xbox One-ra lesz csak, már a dátum is megvan, mikor. A két másik platform gamerei viszont így jártak.

A NetherRealm Studios bejelentette, hogy március 28-án érkezik a Mortal Kombat 11 bétája. Azt még nem tudni, hogy mennyi ideig tart majd, de sajnos, csak két platformon lehet majd kipróbálni a játékot, PS4-en és Xbox One-on, így a PC- és Nintendo Switch-tulajok ebből a buliból kimaradnak. Persze, ettől még mind a négy platformra (tehát PS4, Xbox One, PC és Switch) is megjelenik majd a játék, egészen pontosan április 23-án, viszont a két utóbbi platformon nem lehet majd előtte kipróbálni a bétát.

Akinek PS4-e és Xbox One-ja van (vagy az erősebb verzióik) azok viszont saját maguk irányíthatják majd a bétában a Mortal Kombat 11 legújabb karakterét: Geras-t. Ez a jó hír. A rossz hír viszont e két platform tulajdonosainak is, hogy csak akkor bétázhatnak, ha előtt megrendelték a játékot. Hogy erre a készítők még inkább rá próbáljanak venni, a végleges játékban az előrendelők Shao Kahnt is irányíthatják majd.

Egyébként az előrendelés sem lesz túl egyszerű döntés, ugyanis sokféle verzió között lehet majd választani. Ezek közül a „legelitebb” kiadás a Kollector’s edition, amely egy Kombat Pack DLC-t tartalmat, Scorpion maszkjával egy szobrocskát, speciális tokot, pénzérmét és „eredetiség plakettet”.

További információkat a Mortal Kombat 11-ről még itt olvashattok, V részletes híréből.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu