Mortal Kombat 11: továbbra is brutális bunyónak ígérkezik [VIDEO]

A NetherRealm és a Warner elég részletesen mesélt tegnap este a Mortal Kombat 11-ről.

A Mortal Kombat 11-nek a fejlesztők egy olyan sztori módot ígértek, ami után elvileg megnyaljuk mind a tíz ujjunkat: a lényeg Raiden és Kronika (az idő őrzője) időhajlításon is átívelő párbajában van. Több karaktert is irányíthatunk a sztori során majd. Lesznek más játékmódok is, de a sajtóközlemény csak egyre tért ki, a Towers of Timera, ami „a NetherRealm korábbi játékaira építve többféle kihívás során teszteli a játékosok képességeit”.

A másik, igencsak ígéretesnek tűnő újítás a karakterek testreszabásában rejlik: a skineken, felszerelésen, speciális képességeken, intró- és győzelmi videókon, taunt és brutality mozdulatokon lehet majd variálnunk. Ezeket játékmeneten keresztül szerezhetjük meg. (Vajon lesznek mikrotranzakciók?)

Eddig ezek a karaktereket erősítették meg: Baraka, Raiden, Scarlet, Scorpion, Sub-Zero, Sonya Blade (aki Ronda Rousey, egy amerikai bírkózó szólal meg), Geras (új karakter: Kronika csatlósa, képes időmanipulációra is), és Shao-Kahn, akit előrendeléssel kaphatunk meg. Mindenkinek fejlettebb grafikája és animációi lesznek, így a harcok során azok a bizonyos csonttörő, brutális animációk esetében is talán joggal várhatunk egy egy kis javulást. Természetesen a fatality, a kivégzés sem marad el a meccsek végén, ha tudjuk, kinek milyen gombkombináció kell hozzá.

Aki előrendeli a játékot PlayStation 4-en vagy Xbox One-on, nem csak Shao Kahn-t kapja meg a Mortal Kombat 11-ben, ugyanis március 28-án béta hozzáférést is kap. (Remélhetőleg a PC és a Nintendo Switch később sorra kerül…) Itt van még a Kollector’s Edition is, ami a játék lemezén túl a Kombat Packot (Season Pass), egy fémtokot, egy mágneses érmét, egy hitelességet jelző fémlemezt, továbbá Scorpion maszkját kapjuk szoborként (35x18x21 cm), mindezt egy dobozban. Az árat nem tudjuk, de ha tippelnünk kéne, 200 dollár (és euróból átszámolva az jó 70 ezer forint…) körül lesz.

A Mortal Kombat 11 április huszonharmadikán jelenik meg, de a sajtóközlemény által használt „kezdve” fogalma gyanús. A játék PlayStation 4-re, Xbox One-ra, PC-re és Nintendo Switchre fog megjelenni, és esélyes, hogy a Switchre később jöhet ki. (Kicsit kevés karaktert jelentettek be – az első képen fogjuk is a fejünket rendesen.) A videók sorrendben: az első játékmenet-bemutató, játékmenet, kivégzések, a sztori felvezetője, Sonya Blade/Ronda Rousey, Geras, kulisszák mögött.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu