Anthem: saját magát járatja le a Twitteren az Electronic Arts!

Egy táblázaton röhög a fél Twitter…

A kiadó publikált egy tweetet, amiben elmagyarázzák, hogy miként lehet játszani az Anthemmel, illetve azt is, hogy kiknek van lehetősége korábban is elkezdeni a játékot. A ma kezdődő nyílt demóhoz (ez vasárnapig tart – nálunk az időzónabeli eltérések miatt inkább hétfő hajnalig!) mindenki hozzáférhet (az alapváltozatot vagy a drágább (80 eurós… 27 ezer forint) Legion of Dawn változatot előrendelők PlayStation 4/Xbox One/PC-n, Xbox One-on EA Access-előfizetők, PC-n pedig az Origin Access Basic/Premier előfizetők), de egy héttel a megjelenés előtt (február 15-étől) csak az Origin Access Premier-előfizetők (havi 15 euró, jó ötezer forint…) játszhatják a teljes játékot PC-n. Szintén 15-étől játszhatnak tíz órát az Origin Access Basic-esek PC-n és az EA Access-esek Xbox One-on, viszont ők a teljes játékhoz nem férhetnek hozzá 22-én, a megjelenés napján. Tudjuk, bonyolultan hangzik, és valljuk be… az is.

Itt az a vicc, hogy a drágább változatot előrendelők nem kapnak korai hozzáférést. De a Twitter elég szépen felkapta a táblázatot, és sokan kiröhögték, leszólták azt. Jim Sterling azt mondja, hogy „Ez a bonyolult sz_r nevetséges. Csak. Csináljatok. És. Adjatok. El. Egy. Kib_szott. Játékot.”; többen a táblázat készítését parodizálják egy-egy tweettel; DatNumbSkull GIFje azt kérdezi, hogy „Nem vagyok egy hullámhosszon a játékosokkal? Nem, a játékosok azok, akik tévednek.” (Itt az első mondat picit szabadabb fordítású.); de még van mit idézni!

„Hm, ha jól számítottam ki, akkor… adjunk hozzá egyet, osszuk el hárommal… vegyük figyelembe a hétvégéket és a túlórázást… soha sem fogok játszani [az Anthemmel]. Talán pár hónap múlva, ha eléggé le van árazva!”, írja egy másik felhasználó, de van, aki szerint mesterszakos diploma kell a megjelenési menetrendek értelmezéséhez, és van, aki a Fallout 76 „zsákfiaskójára” utalt: „Most már csak rum és egy vászonzsák kell, hogy passzoljon ehhez a gyenge megjelenés előtti eseményhez”, ahol a VIP demóra gondolt az illető. „EA, itt egy tanács. Ha egy táblázat kell, hogy elmagyarázd az összes változatot, akkor túl sok van belőle,” amivel nehéz nem egyetérteni!

Szóval az Anthem nyílt demója magyar idő szerint február 4-én, hajnali három óráig fog működni PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Ma este hatkor kezdődik! A játék maga pedig február 22-én érkezik a PS4/Xbox One/PC hármasra.

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu