Szállj be te is a vitába! Neked kellene hajlítható kijelző?

A PosztmodeM csapata a legutóbbi műsora után még ott maradt a stúdióban, hogy vitatkozzon egyet bekapcsolt mikrofonok mellett.

Így lehetővé vált, hogy a vélemények még részletesebben felszínre kerüljenek a kiválasztott téma kapcsán. Az első alkalommal a 2019. február 26-i élő adás témái közül választott az asztaltársaság egyet, hogy vitázzon róla, ez pedig a nemrégiben bemutatott hajlékony kijelzős okostelefonok témája. Neked mi a véleményed, veszel majd (mondjuk egy év múlva) hajlékony kijelzővel ellátott telefont? Mi a haszna ennek az újdonságnak? Van-e hátránya? Hallgad meg a PosztmodeM csapat vitáját és szállj be te is a kommenteddel – a videó alatt!

Az első PosztmodeM Vitaklub itt hallgatható és nézhető:

A témához a konkrétumok: a Samsung és a Huawei új okostelói hajlítható kijelzővel – a műsor Kütyühíradójában:
Hajlítható kijelző: befelé vagy kifelé hajlik?

A vitában részt vesz:
dr. Bódi Zoltán – netnyelvész
Herpai Gergely – a theGeek.hu főszerkesztője
Keleti Arthur – kiberbiztonsági szakértő
Szilágyi Árpád – szerkesztő-műsorvezető.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu