A bicikliző robotoktól a házilag összerakott C64-es botkormányig

Újra jön a PosztmodeM műsora csapata – a YouTube „premier” funkcióval szinte élőben lehet nézni a műsort, a március 12-i adás felvételét és közben lehet csetelni is a videóablak mellett. Ezúttal is lesz játékos téma: mégpedig a 37 éves legenda, a Commodore 64 világával is foglalkoznak a műsorban és szó lesz a sakkjáték alapjaira fejlesztett Achron nevű C64-es játékról is.

A premier most is azt jelenti, hogy ma (2019. március 19.) 18:30-tól a YouTube-on (link lentebb), majd 22:00-tól a Facebook-on lehet megnézni egyben a műsort. Ha végetért a premier streamelése, akkor utána természetesen bármikor el lehet kezdeni megnézni a műsort – de a premier idején csak együtt nézheti a közönség, mintha élő műsor lenne.

A mai ismétlő adás (ami tehát a márc. 12-i élő műsor ismétlése) már bekészítve várja közönségét.
A YouTube-on itt lesz ma 18:30-tól:

A Facebook-on pedig itt lesz 22:00-tól:
https://www.facebook.com/PosztmodeM/videos/951925135016086/

Címszavakban a témákról:
A robotok ügyesebben bicikliznek – A robotok már nem a spájzban vannak, avagy mire jó a webinárium – A Commodore 64 ma: divathatás, Bauhaus, készülő játékok és az Archon-legenda – Időkapszula a könyvben: internettudomány a múltból a jövőbe! – Tévéstúdió a zsebedben (Kütyühíradó)

A digitális világ érdekes!

Az asztaltársaságban ezúttal: Fellner Adrián, Horváth Ádám, Szűts Zoltán és Szilágyi Árpád.

Hangtechnikus: Asszony Zsolt
Operatőr: Gál Marcell
Fotó és stúdió-asszisztencia: Nemes Ilona
Adásrendező: Rucz Barbara
Szignálzene: LukHash zenéje, www.lukhash.com

A műsor a Hyp-R stúdióban készült.

Kiindulópont a műsorhoz:
http://www.posztmodem.hu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu