Tovább folytatódik az Anthem bug-kavalkádja! [VIDEO]

Az Anthem Redditjén két népszerű topic van, és mindkettő bugokról számol be.

Az egyik bug szerint az, ha alacsonyabb szintű felszerelést öltünk a Javelinünkre, erősebbé tesz minket. A patch a komment szerint a felszerelésünk átlagszintjéhez mérten skálázza a sebzésünket (legyen az fegyveres vagy közelharci). A baki? Ha valahol egyszerűen nem veszünk magunkra felszerelést, az Anthem nem nullával számol az adott testrészen/alkatrészen, hanem egyszerűen kihagyja a matekból. Így igencsak erősek lehetünk (kevesebb alacsony szintű felszerelés, nagyobb átlag a hibás számítás révén), de cserébe például igazán alacsony HP-nk lehet.

A másik bugon, ami már jó két és fél hete a játékban van, már csak fetrengünk a röhögéstől az asztal alatt: az egyik Javelinnel, a Stormmal konkrétan korlátlan HP-nk lehet, azaz abszolút halhatatlanok lehetünk! Annyi mindössze a teendőnk, hogy az ultimate képességünk aktiválása után azonnal váltsunk fegyvert. Ezzel visszavonásra kerül az „ultunk”, de cserébe kimaxolja a játék nekünk a pajzsunkat, HP-nket, és a jetpackünk cooldown idejét (azaz azt is korlátlanul használhatjuk!). És ezt akárhányszor megtehetjük, ha maxon van az ultimate csíkunk. Még csak jó reflex sem kell nagyon a bug kihasználásához!

Úgyhogy az Anthem kálváriája folytatódik. A másodikon egyszerűen nem tudunk túljutni – ez hogy kerülhette el a BioWare és az Electronic Arts figyelmét?

Forrás: PCGamer

GIF videó:

via Gfycat

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu