A lehető legolcsóbb Xbox One-t tervezi hamarosan kiadni a Microsoft?

A Microsoft nem tétlenkedik?

A WindowsCentral újra írt az Xbox One S All-Digital Editionről, amiről most már egy dobozképet is publikált, tehát igencsak esélyes, hogy a Microsoft hamarosan tényleg bejelent egy olyan Xbox One-t, amiből a Blu-ray meghajtót kiveszik, cserébe valószínűleg igazán olcsó áron kerülhet a pletykák szerint május hetedikén a boltokba.

„Az Xbox One S All-Digital dizájnja többnyire megegyezik az Xbox One S-ével, csak nincsen benne lemezmeghajtó, illetve rajta lemezkiadó gomb. Az általunk megszerzett termékfotók arra utalnak, hogy egy 1 TB-s merevlemezzel, továbbá Forza Horizon 3, Sea of Thieves, illetve Minecraft digitális letöltőkód is lesz, viszont úgy tűnik, hogy a bundle nem tartalmazza a Microsoft Netflix-szerű játék-előfizetői rendszerét, az Xbox Game Pass-t. A mi információnk szerint az Xbox One S All-Digital Edition az eddigi legolcsóbb ajánlott áron kerülhet az Xbox One modellek közül a boltokba, és az ökoszisztéma újoncait célozná meg [a termék], de jelenleg nem ismert a pontos árazás,” írja a WindowsCentral.

Ez már nem tűnik valami tényleg légből kapott infónak. A dobozon (ezeket a képeket amúgy újracsinálták a WindowsCentralosok, hogy a szivárogtató kiléte ne derüljön ki!) érdemes az alján megfigyelni az áthúzott lemezt – ez utal arra, hogy nem lesz Blu-ray meghajtó az Xbox One S All-Digital Editionben!

Tippelünk egy árat a végére – 200 euró. Ha szerencsénk van, olyan 70 ezer forint körül lesz errefelé kapható.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu