Közösségi finanszírozásra állt át a Chernobylite! [VIDEO]

A The Farm 51 „nem-S.T.A.L.K.E.R.-e” a mi segítségünket kéri.

Nemrég beszámoltunk a Chernobylite-ról, ami igencsak tetszetős első benyomást keltett. Nos, csakhogy nézzük, mit is mond Wojciech Pazdur, a The Farm 51 vezérigazgatója: „Amióta bejelentettük a játékot, egy halom kommentet és feedbacket kaptunk a játékosközösségtől, és ezek mind egy megoldáshoz vezettek el: mindenki azt reméli, hogy a játékunkban a lehető legmélyebben felfedezheti az elpusztult csernobili atomerőművet és Pripyat szellemvárosát, és mi több mint lelkesek vagyunk, hogy ezt megvalósítsuk. De ez azt jelenti, hogy az eredeti koncepciónkhoz képest ki kell a játék helyszíneit terjesztenünk, és ebben a játékosok segítségét kell kérnünk. Ez egy nehéz és veszélyes feladat, és – figyelembe véve, hogy ezt a célt elérjük – többször is ki kell mennünk a 30 km-es Zónába, és még több épületet, objektumot kell beszkennelnünk (digitalizálnunk).

Pontosan az indoka annak, hogy a közösség támogatását kérjük. A következő néhány hét során elindítjuk a Chernobylite Kickstarter-kampányát. Ez alatt az idő alatt a játékosok előrendelhetik a játékot, és az adományaikért néhány igazán király cuccot kaphatnak, mint például a sokat követelt fekete maszkot. A közösségi finanszírozó kampányból lehetőségünk lesz extra pénzt szerezni a Chernobylite helyszíneinek kiterjesztésére, plusz olyan extra fícsőröket adhatunk hozzá a játékhoz, amikről eddig csak álmodoztunk. Ezért bátorítjuk a játékosokat arra, hogy iratkozzanak fel a hírlevélre, hogy a Kickstarter-kampány indulópontjáról is tudomást szerezhessenek!”

Ez abszolút elfogadható indoklás: nem vártak a lengyel fejlesztők ekkora felhördülést a Chernobylite-ra, és emiatt inkább kinyújtják egy picit a játékot, amire nincsen sok pénzük. Remélhetőleg ez a játékon is érzékelhető lesz, amikor majd megjelenik. A hírlevélre itt lehet regisztrálni.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu