Norman Reedus végre meglátogatta a Kojima Productions-t!

Hiába dolgozik együtt a színész már több éve Hideo Kojimával (ne feledjük – eredetileg a Silent Hillsben is szerepelt volna, mielőtt a japán zseninek távoznia kellett a Konamitól 2015-ben…), eddig nem kerített sort arra, hogy Japánba utazzon és meglátogassa a stúdióját!

A Death Stranding is már jó ideje készül, és ugye ebben Norman Reedus karaktere alakítja a főszereplőt, aki Sam névre hallgat – a szinkronmunkálatok, illetve a motion capture (mozgáskultúra) digitalizálása ellenére sem volt mégis arra eddig példa, hogy Reedus a Kojima Productions-t közvetlenül meglátogassa. Persze ami késik, nem múlik, ugyanis erre sort kerített – erről Hideo Kojima a Twitteren írt: „Norman először látogatta meg a Kojima Productions-t. Felírta az üzenetét is a táblánkra.”

„A zseninek! Shabu Shabu”, alatta pedig az aláírása látható. Mindez pedig egy bekeretezett kép alatt, amin Kojima Geoff Keighley-vel, a The Game Awards rendezőjével látható. A Shabu Shabu, ha nem tévedünk, esetlegesen kötőjellel írva egy hot pot étel, amiben vékonyra vágott hús, illetve zöldségek kerülnek felszolgálásra mártogatásra szánt szószokkal. (Persze ebben tévedhetünk… mindenesetre japánul úgy olvasható, hogy しゃぶしゃぶ).

A Death Strandingről még mindig halvány lila gőzünk sincs, hogy mikor jelenhet meg, de megvan arra az esély, hogy a kis, nem publikált idejű halasztás ellenére is valamikor idén érkezhet a PlayStation 4-exkluzív cím…

Forrás: DualShockers

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu