Chernobylite: már majdnem megvan a finanszírozása! [VIDEO]

Az alapgóltól már nincs is olyan messze a The Farm 51 játéka.

Nemrég írtuk, hogy a „nem-S.T.A.L.K.E.R” Chernobylite közösségi finanszírozásra fog hajlamodni a bemutató trailer után érkező nem várt siker ellenére (hiszen emiatt ki akarták terjeszteni a játék méretét). A Kickstarter-kampány már fut is, és 21 nappal a lezárás előtt a 100 ezer dollárból már több mint 96 ezer megvan a lengyel fejlesztőknek. Emiatt már biztos, hogy sikerülni fog legalább az alap céljuk. (Biztosan vannak stretch goaljaik is, de azokról majd később fog lehullani a lepel.)

A The Farm 51 nem hagyta ennyiben: a kampány mellé ugyanis egy fél órás videót is publikáltak a Chernobylite alphájából. Emiatt pedig még nem olyan jó a harci rendszer, de maga a játék sincs még készen, úgyhogy nem érdemes csak emiatt leírni még a projektet.

Jelen állapot szerint az a terv, hogy a Chernobylite a Steamen korai hozzáférésben Steamen novemberben fog megjelenni, amit a végleges kiadás 2020 második felében követ, és a konzolos változatok (jelen állás szerint PlayStation 4 és Xbox One, de ki tudja… lehet az már PlayStation 5 is, ugyanis lesz visszamenőleges támogatása) „egy későbbi időpontban” fognak megjelenni.

Nem tűnik annyira vacaknak a játék első benyomásra. Talán pont emiatt is van közel már a sikerhez a Kickstarter.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu