Egy titkos Metal Gear-projektre utal Donna Burke!? [VIDEO]

Burke neve nem lehet hirtelen olyan ismerős, pedig többször is együtt dolgozott Hideo Kojimával. Mi készülhet?

Donna Burke a Metal Gear Solid: Peace Walker, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes és Metal Gear Solid: The Phantom Pain játékokban tűnt fel énekesként, továbbá egy különleges CD-hez az első Metal Gear Solid játékból felénekelte a The Best Is Yet To Come dalt is. Szóval van köze a Metal Gear-franchise-hoz az ausztrál származású énekesnőnek, az már biztos. (De azért dolgozott a Silent Hill és a Final Fantasy franchise-okon is.)

Burke a Twitteren közzétett egy videót, ami egy stúdióban készült:

Ez egy titkos projekt, ami a rajongóknak készül, és a tweet szövegében ott van Big Boss klasszikus „kept you waiting” kommentje (megvárattalak?) is. Mi lehet ebből? Két lehetőség áll fenn hirtelenjében: az egyik a korábban már pletykált felújítás az első résznek, amit az ebben igencsak tehetséges Bluepoint Games végezhetne. (Csak pár példa: PS3 – God of War Collection, The Ico & Shadow of the Colossus Collection, Metal Gear Solid HD Collection, PlayStation 4 – Uncharted: The Nathan Drake Collection, Gravity Rush Remastered, Shadow of the Colossus…)

A másik lehetőség pedig az, hogy a Mondo, ami játékokhoz gyárt bakeliteket és más gyűjthető tárgyakat, Hideo Kojimának készül valamivel az idei évre, és feltételezhetjük azt, hogy az első Metal Gear Solid soundtrackje kaphat egy újrakevert, remixelt (és újraénekelt!) változatot, és itt lépne be Donna Burke.

Ugye nem fogja a Konami keresztülhúzni a számításainkat? Nem nagyon lenne a közönség által nagy sikere annak, ha egy Metal Gear Survive 2-t csinálnának (az elsőnek sem volt sok értelme, és akkor még finoman fogalmaztunk). Ami még rosszabb eshetőség: valami buta pachinko-játékot csinálnának (erre már volt példa, hogy mennének a fenébe…), ami kizárólag Japánban lenne játszható, mivel másutt nem nagyon terjedt el a pénztermelő gépezet. Végülis a Konamit látva ez is bekövetkezhet…

Source: ResetEra

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu