RAGE 2: az USA-ban és Kanadában egy „Dreamcastet” lehet nyerni hozzá

A híres Sega konzol doboza valójában egy PC-t takar, amely elég erős ahhoz, hogy a RAGE 2 kiválóan fusson rajta.

Világszerte egyre őrültebbé a RAGE 2 kampány, de az USA-ban különösen örült ötletekkel jönnek elő. (Mindeközben a magyar forgalmazó, a Cenega leginkább csak a zéró kreativitásáról tesz tanúságot, a jövőben legfeljebb buszmegállós plakátokra számíthatunk a játék megjelenése után. No de térjünk vissza az USA-ba.) A játék megjelenése előtt egy olyan „Dreamcasttal” reklámozzák a játékot, amelyre a logóját festették. Az Id Software és az Avalanche Studios által fejlesztett játéknak ez konkrétan egy nyereményreklámja: ez a különleges gamer PC-t ugyanis egy nyereményjáték keretében meg is lehet nyerni.

Ez az akció sajnos csak az USA-ban és Kanadában létezik, de még a Sega Europe is viccelődve „szomorkodott” rajta: „Mit csináltatok az én gyermekemmel?” olvashatjuk a Twitter posztjukban. Sajnos egyelőre nincs rá semmilyen információ, hogy az öreg kontinensünkön is lesz- ilyen nyereményjáték, de még ha lenne is, a Cenega képviseletében elég esélytelen, hogy Magyarország is részt vegyen benne.

Nemrég írtunk róla, hogy a kidolgozott történeti részt hanyagolják majd a készítők https://thegeek.hu/2019/04/30/nem-lesz-mely-sztorija-a-rage-2-nek-miert-is/ – az biztos, hogy azok számára, akik ezt megnyerik, igencsak kárpótlás lesz…

FORRÁS: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu