Egyjátékos horror játékon dolgozik a God of War rendezője!

Nem, nem Cory Barlogról, a 2018-ban megjelent PlayStation 4-exkluzív God of War rendezőjéről beszélünk!

David Jaffe ismerős lehet még a hírekből is. Ő egy veteránnak mondható már a játékiparban: az 1994-es Mickey Mania dizájnere volt például, mielőtt 1995-ben egy bizonyos Twisted Metal dizájnere volt a PlayStationön – a folytatás esetében már rendezői posztot is betöltött Jaffe. Későbbi címei? Többek között Twisted Metal Black (2001, PS2), God of War (2005, PS2, ennek a rendezője is volt!), God of War II (2007, PS2, kreatív rendező), Twisted Metal (2012, PS3, rendező), illetve az azóta már megszűnt Drawn to Death (2017, PlayStation 4, rendező). De már valami újon is dolgozik David Jaffe!

„Valami újat tervezek és írok mostanában. Ez egy egyjátékos horror játék, ami valami újjal kísérletezik a játékbeli történetelőadás terén. Szerelmes vagyok belé! Senkinek sem mutattam meg, hogy min dolgozom, és emiatt nincs finanszírozásom és érdeklődésem a projekt iránt. Ha megmutatom a világnak, olyan lehet, hogy mindenki utálná, és senki sem szeretné megcsinálni… vagy talán ez lehet a következő nagy dobás. Ebben a szakaszban nem tudom…”, írta Jaffe a Twitteren.

Kiemelte még, hogy a játékon biztosított finanszírozás nélküli munka stresszelő és ijesztő, de közben jót is szórakozik, és végülis az a legfontosabb ebben a szenvedélyprojektben (elvégre saját magának készíti Jaffe a projektet anélkül, hogy bárki is többet tudna róla).

Úgy tűnik, hogy David Jaffe valamelyest fél attól, hogy bemutassa a játékot a nagyvilágnak, ugyanis utóbbi próbálkozása, a Drawn to Death hatalmasat bukott, és emiatt pedig inkább visszafogja magát, hogy a történelem ne nagyon tudja önmagát megismételni. Emiatt pedig nem nagyon van értelme megjelenési dátumot vagy célplatformokat tippelni, de azt azért kiemelnénk, hogy egy horrorjáték nem tűnik rossz ötletnek, főleg úgy, ha egyjátékos címről van szó. Olyasmi mostanában nem nagyon volt, leszámítva mondjuk a Resident Evil 2 Remake-et…

Forrás: VG247

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu