Itt van végre a Final Fantasy VII remake trailere! [VIDEO]

A Square Enix káprázatos videóval varázsolta a rajongókat és azt is megígérte, hogy a 2019-es E3-mont többet is meg fog mutatni.

Iszonyúan régóta várták már a Final Fantasy fanok, hogy a legendás hetedik rész remake-jéről végre valamilyen friss információ, trailer, vagy gameplay napvilágot lásson, hiszen már borzasztóan régóta készül. Egy igazán ütős új trailer most látott napvilágot klasszikus RPG-ből a Square Enixnek köszönhetően.

A japánok a nemrég bemutatott State of Play apropójából osztották meg a régóta várt remake új trailerét, azt is odabiggyesztve a végére, hogy a 2019-es E3-mon többet is láthatunk majd belőle.

Ebben az új videóban, amely kicsivel több, mint egy perc hosszú, a klasszikus Square JRPG legikonikusabb karaktereit láthatjuk, köztül Sefirottal és Aeris-szel a már bemutatott Cloud Strife és Barret Wallace-on túl, akiket korábbi trailerekben láthattunk.

A Final Fantasy VII Remake  PlayStation 4-re készül.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu