Roller Champions: kiszivárgott a Ubisoft egyik nagy bejelentése? [VIDEO]

Bár a Watch Dogs 3 bejelentése felett is leng az a bizonyos damoklészi kard (az kb. 95% eséllyel be is fog következni a Ubisoft E3-as rendezvénye során – többször is beszámoltunk róla), van itt egy másik játék is, ami kiszivárgott…

A Roller Champions lehet az egyik olyan cím, amit a francia kiadó 2020 elején tervez kiadni (ezt írták a pénzügyi jelentésében és ez alapján mi is…), és ez egy sportjáték lenne, amiben a görkorcsolyázásé lenne a főszerep, de az Xbox One-os kontroller gombkiosztása, továbbá az artwork kép révén úgy tűnik, hogy valamilyen laszti is a játékmenet része lesz. Lényegében a Roller Derby multiplayeres elképzelése lenne a Roller Champions. (Gyors magyarázat: a Roller Derby-ben két, egyenként öt fős csapat verseng az óramutató járásával ellentétes irányban a körpályá(ko)n.)

A tervek szerint először csak PC-re jönne ki a Unity engine-t használó, és nemrég az első privát alfán túlesett Roller Champions (aminek akár Roller Superstars is lehet a neve a megjelenéskor), de hamarosan menni fog a második kör (illetve későbbre tervezhetnek portokat is – pl. egy Switch-port jól állna majd ennek…), és a szivárgások szerint az E3-ra a Ubisoft egy demót is közzé fog tenni belőle, hogy egy kisebb ízelítőt kaphassunk a görkorcsolyás eseményből, ami inkább az amerikai közönségnek szánt címnek tűnik, nem pedig európaiaknak.

Egy kis rövid videó is kiszivárgott – ez csak egy körképnek mondható; játékmenetet nem látunk ebben a kevesebb mint egy perces felvételben, amiről azért elmondanánk, hogy a Ubisoft nem fektetett valami túl sok munkát az audióba: mindössze két háttér (ambient) file váltakozik, és ezt biztos, hogy mindenki észreveszi a madarak hangjából kiindulva.

Szóval bejelentés az E3-on.

Forrás: Jeuxvideo-Live, Jeuxvideo-Live

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu