Immortal Realms: Vampire Wars: vámpírstratégáknak [VIDEO]

Mostanában a vámpíros játékoknak mintha reneszánsza lenne.

Talán pont a Vampyr volt az a Dontnodtól, ami elindított egy folyamatot, hiszen közben készül a Vampire: The Masquerade-ből két játék is: egyrészt a Bloodlines folytatása Seattle városával, mint helyszín, másrészt pedig egy egyjátékos, sztoriközpontú spin-off is New Yorkban (mindkettőről régebben szó esett nálunk is). Most jön egy újabb vámpíros játék (csak aztán nehogy túlzásba essünk vele, mint kb. 4 éve a zombis cuccokkal), aminek a neve Immortal Realms: Vampire Wars. Kiadója a Kalypso Media, fejlesztője pedig a Palindrome Interactive lesz. Ez egy stratégiai játék lesz, és azért vámpíros stratégiai címet nem nagyon látunk…

„Ereszkedj le egy horrorral és legendákkal teli, mítikus világba az Immortal Realms: Vampire Warsban, és lökd be magad egy impozáns, gótikus kalandba, ami egy kihívó játékélménnyel párosul. Az Immortal Realms: Vampire Wars egy lekötő stratégiai játék (ami egy zűrzavaros vámpírvilágban játszódik), kombinálva a birodalomkezeléssel és körökre osztott, egyedi kártyajátékos elemekkel rendelkező csatákkal. Fedezd fel Nemire titkait, és élj át egy lenyűgöző sztorit négy, egyedi célokkal és agendával rendelkező vámpírlord szemszögéből,” írja a játék weboldala, ahol még azt is olvashatjuk, hogy tizenkét küldetés és négy egyedi környezet lesz a vámpírháborúk során, amikben három különböző vámpírklánt irányíthatunk. (Dracul, Nosfernus és Moroia.) Mindegyik klán eltérő egységekkel, karakterekkel, képességekkel és játékmenet-beli mechanikákkal fog rendelkezni.

Az egész ott csavarodik tovább, hogy mindegyik klánnak és vámpírlordnak saját kártyakészlete van, és ezeket lehet majd szépen kombinálni is a három módban (történetalapú kampány, nyílt világú sandbox, illetve Skirmish). De ezeken túl van a Kingdom mód, amiben a hadseregünket irányítjuk, az új egységeket itt béreljük fel, és új technológiákat is megnyitunk; továbbá a Combat módban megy az akció, ahol a taktikai képességeink mérettetnek meg.

Hogy a csudába fogják a kártyákat belekeverni ebbe az egészbe? Majd meglátjuk, ugyanis az Immortal Realms: Vampire Wars szeptemberben fog PC-re megjelenni, de 2020 első negyedévében érkezik a PlayStation 4, Xbox One, illetve Nintendo Switch port is.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu