Visszatér az osztott képernyős multiplayer a Halo Infinite-ben

A 343 Industries következő játékában, a Halo Infinite-ben lesz végre egy olyan funkció, ami nagy felháborodást keltett, amikor is az előző Halo játékban, a Halo 5: Guardiansban nem volt ott.

A 343 Industries egy blogposztban közölt pár új részletet Master Chief következő kalandjairól. Elárulták, hogy támogatják majd a LAN-multiplayert, így majd több next-gen Xboxot is akár egy hálózatba köthetünk, ha így irtanánk a barátainkat. (PC-n is értelemszerűen menni fog ez, és akár az Xbox One esetében is működőképes elképzelés lehet…) Az osztott képernyős multiplayer is már működik a Halo Infinite-ben, szóval végre visszajön az, ami 2015 őszén hiányzott a Halo 5: Guardiansból (ezzel szépen fel is húztak pár rajongót).

A Halo Infinite bétateszteléseken is át fog esni. Ezek neve flights, magyarul repülések lesznek. Először Xboxon jönnek a tesztek, és csak utána kerülhet sorra a PC. Méretileg kicsi kezdést ígérnek, ami lassan növekedni fog, és a PC esetében nem valami hanyag munkát ígérnek a fejlesztők, akik „első osztályú városlakóként” fogják kezelni majd a PC-seket. Reméljük, így is lesz.

A Halo Infinite karakterei fekete „alsóruházattal” fognak rendelkezni. A Halo 4 és a Halo 5: Guardians esetében ezek színesek voltak. Ezen felül a páncélzatunkat is testre szabhatjuk: „Ha szeretted a Halo: Reachben látott páncéltestreszabást, örülni fogsz [a Halo Ininite esetében].” Aki pedig a Halo 5-ben elérte a multiban legnagyobb szintet, az SR 152-t, a Halo Infinite-ben a fejlesztők hálája jeléül valamilyen jutalmat fognak kapni a kitartásukért. S ha már multiplayer: a 343 Industries azt állítja, hogy a Halo 5 után „egy kicsivel később játszódó” Halo Infinite multiplayerét egy „belsős professzionális játékos csapat” teszteli.

A játék 2020 vége felé fog megjelenni Xbox One-ra, PC-re, továbbá a következő generációs Xboxra, amit jelenleg Project Scarlett kódnéven ismerünk csak (mivel maga a Microsoft sem tudja, hogy mi is lesz végül a konzol neve).

A legelső Halo retrotesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: GameSpot

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu