Clint Eastwood bombát hatástalanít

MOZI HÍREK – Clint Eastwood igazi csoda: a 89 éves színész-rendező-producer legenda nem sokkal előző sikere, A csempész után máris következő filmjének forgatására készül. Ahogy az utóbbi időben egyre inkább szokásává vált, ezúttal is egy megtörtént esetet fog feldolgozni. A Phillipp kapitány írója, Billy Ray forgatókönyve arról a biztonsági őrről szól, aki az 1996-os Atlantai Olimpián felfigyelt egy gazdátlan hátizsákra, azonnal akcióba lépett, és kiürítette az Olimpiai Parkot – és ezzel több száz ember életét mentette meg. De nem sokáig örülhetett a hírnevének, mert az FBI-tól kiszivárgott, hogy őt magát gyanúsítják a pokolgép elhelyezésével: ezután egy egész ország kezdte gyűlölni. A The Ballad of Richard Jewell című film arról a 88 napról szól, amíg a biztonsági őr igyekezett tisztázni magát.

Az eredeti tervek szerint Jonah Hill keltette volna életre, és az ügyvédjét a Visszatérőért Oscar-díjat kapott Leonardo DiCaprio alakította volna. Egyeztetési gondok miatt végül a két színész producerként vesz részt a film késztésében, és a helyükre Paul Walter Hauser valamint az Oscar-díjas Sam Rockwell ugrik be, sőt, Olivia Wilde és Jon Hamm is beszáll a munkában. Úgy tűnik, hogy Eastwood ezúttal nem vállal szerepet a filmben. A forgatás nyáron kezdődik, a filmet – mint a mester filmjeit általában – a Warner Bros. forgalmazza.

Forrás: IC Press

Spread the love
Avatar photo
Bence is a Senior Staff Writer for our site. He is an avid gamer, that enjoys all genres, from Indie to AAA games. He mostly plays on the PS4 or on the laptop (since some indies get a preview build there faster). Loves obscure Japanese games that no one else dares to review on this site.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu