Menu

Több ezer fejlesztő érdeklődik a Google Stadia iránt

A Google streamelő szolgáltatása igencsak sok fejlesztő figyelmét felkeltette, holott még több hónap, mire a nyugaton elindul (nekünk pedig 2020-ig biztosan várni kell rá).

Sam Corcoran, a Google technikai fiókmenedzsere a Develop Brighton nevű rendezvényen elárulta, hogy több mint négyezer jelentkezést kaptak eddig a Stadia Partners programjára, és kiemelte, hogy a Google Stadián a jó tartalmak biztosítása érdekében ezeket a jelentkezéseket emberek nézik végig, nem pedig robotok. (Ezt a megközelítést a YouTube-on is alkalmazhatnák. Szerintünk.)

„Több mint négyezer cég jelentkezett a Stadiához való hozzáférésért, és minden egyes jelentkezést egy ember nézi át. Valaki átolvassa, úgyhogy egy kicsit gondold át a jelentkezésedet. Amit igazán javasolnék – és ez mindig jó fogadtatásra kerül -, az egy komolyabb átgondolás arról, amit a Google Stadiához való hozzáférés biztosít. [A Stadia] lehetővé teszi az embereknek, hogy különféle végpontokon játszhassanak, és ezzel talán kibővítheti a játékosok rétegét, akiket leköthet a te játékod. Gondolkodj arról, hogy ez valami pontosat tesz-e a játékodért, vagy arról, hogy a bármilyen eszközről való hozzáférés hatással van-e a játékdizájnodra. Továbbá, milyen új lehetőségek vannak a könnyebb hozzáférhetőség révén,” mondja Corcoran.

A szám nem jelenti azt, hogy ennyien dolgoznának játékokon a Google Stadiára, ami érthető is – biztosan vannak olyan fejlesztők, akik kivárnák, hogy megtekinthessék működés közben is a szolgáltatást, és utána döntenének csak arról, hogy beszállnak-e a Google bulijába, vagy még nem. És korábban már írtunk arról, hogy a Stadia lehetőségei révén például a helyi konzolokon nem kivitelezhető szintű fizikai pontosság is megvalósulhat a Google Stadiára való fejlesztésben – szóval lehetőségek vannak, de a kivitelezésig és ennek megtapasztalásáig még értelemszerűen várnunk kell.

Jelentkezni amúgy itt lehet, de hazánkból még nem sok értelme van, ugyanis az első körben biztosan nem lesz ott Magyarország, így nekünk 2020-ig biztos várnunk kell a Google Stadia hazai rajtjára.

Forrás: DualShockers

Spread the love

No comments

Vélemény, hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu

https://smallseotools.com/