Már most is fegyvereket szerezhetünk a Borderlands 3-ba [VIDEO]

Továbbá megtudtuk, hogy Randy Pitchford, a Gearbox Software vezetője, illetve a Borderlands Twitter-fiókja mit is hypeolt olyan bőszen…

De először beszéljünk a fegyvergyűjtögetésről. Itt van ez a Vault Insider Program, amin keresztül mindig az elsők között szerezhetünk friss információkat a Borderlands 3-ról, és pontokat kapunk, amit lootra költhetünk a Borderlands 3-ban és… meglepő módon a Borderlands 2-ben is!

Ez lényegében nem más mint egy marketinges húzás a Gearboxtól és a Take-Two alá tartozó 2K-től arra, hogy a közösségi oldalaik felé húzzunk. Létrehozhatunk egy Gearbox Shift-fiókot, és az a ravasz itt, hogy például a Steames vagy Twitches fiókunkat hozzáköthetjük. Pontokat kapunk, ha a Borderlands 3 Twitter, Instagram vagy Facebook oldalát megtekintjük, de még több üti a markunk, ha a promó videót megnézzük, ha pedig a Vault Insider Programot elolvassunk, akkor sem távozunk üres kézzel.

Ha regisztrálunk, egy Borderlands 3 Welcome pakkot kapunk, amivel rare (ritka) gránát és pajzsmodokat kapunk, amint elindítjuk azt a játékot, ha a birtokunkba kerül. A pontokat egy kis szerencsejátékkal a Weaponizerre költhetjük, ami egy véletlenszerű fegyvert dob vagy a Borderlands 3-hoz, vagy a Borderlands 2-höz, vagy a Borderlands 2 legújabb (és ingyenes) DLC-jéhez, a Commander Lilith & The Fight For Sanctuaryhoz. Több fegyvert akár meg is vehetünk a pontokkal. Nyolc jutalom elérésével a Borderlands 3-ban egy legendary Maliwan puska lesz a jutalmunk.

No, és mi az, amit Pitchfordék oly bőszen hypeoltak? Tegnap délután négykor közzétették azt. Egy filmszerű trailer, aminek a címe So Happy Together, mivel a The Turtles együttestől átvették ezt a népszerű dalt, aminek a címe magyarul kb. az, hogy „Oly öröm együtt [lenni]”. Sok hűhó semmiért, nem? Videó nem sokkal lejjebb.

A megjelenéskor még a cross-playt nélkülözni fogó (erről tegnap szó volt) Borderlands 3 szeptember 13-án fog megjelenni a PlayStation 4, Xbox One, PC hármasra, PC-n Epic Games Store-exkluzívként. A Google Stadia port megjelenése később lesz esedékes.

Forrás: PCGamer, Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu