Nem, nem készül The Order: 1886 folytatás!

Egy pletyka jött, látott, majd le is lett azon nyomban lőve a The Order: 1886 folytatása . Egyszer volt, egyszer pedig nem, vége.

De milyen pletykáról is volna itt szó? Jordan Mychal Lemos, aki jelenleg a PlayStation 4-exkluzív Ghost of Tsushima írója a Sucker Punchnál, indította el akaratán kívül ezt az egészet. A Gamershead podcast legújabb részében kb. kilenc percnél Lemos visszaemlékezett a The Order: 1886-ra, ami ugye 2015 elején jött ki a Ready at Dawntól, kizárólag PlayStation 4-re. Ennél tovább nem taglaljuk – csak annyit mondunk, hogy a csapattól ekkora kaliberű játékot azóta nem láttunk, úgyhogy ebben a tekintetben lenne ráció arra, hogy a Ready at Dawn tényleg dolgozhasson egy új játékon…

…erre meg is van az esély, de Jordan Mychal Lemos a Twitteren lelőtte a pletykákat, amik amúgy a ResetEra fórumról indultak. Nézzük, mit írt Lemos: „Mielőtt kezelhetetlenné válik [az ügy]: semmit sem tudok a [The Order: 1886] folytatásról. Ezek olyan írások, amiket tavaly olvastam, és tizenegy hónappal később emlékeztem arra, hogy ezeket olvastam. Sajnálom, ha csalódást okoztam.” Egy válaszoló felvilágosította őt arról, hogy a ResetErán egy – akkor – hat oldalas topic szült a Gamershead podcastos megjelenéséből, amire Lemos válaszolt is: „Ehh, szóval ez történt? Úgy vélem, hogy akkor jobb, ha nem emlékszek vissza valamire, amit közel egy évvel ezelőtt olvastam. Hogy merészelek ember lenni?”

Talán még januárban szó volt arról nálunk is, hogy a Ready at Dawn egy új, eredeti, külső nézetes akciójátékhoz (ami ráadásul új IP lesz) keres embereket, tehát valamin a fejlesztők már gőzerővel dolgoznak. Viszont annak bejelentésére várnunk kell legalább a PlayStation 5 (máshogy fogalmunk sincs, hogy miként hívhatjuk a next-gen Sony konzolt, mert hivatalos neve nincsen még…) bejelentéséig. Valószínűleg már erre hegeszt valamit a Ready at Dawn, nem pedig a PlayStation 4-re. Majd talán egy év múlva már többet fogunk tudni.

Forrás: PSU, Twitter

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu