Gears 5 Limited Edition: brutálisan jó néz ki a speciális kiadás! [VIDEO]

Egy külön csomagban lesz majd kapható a Gears 5 Limited Edition, amely az alapjáték mellett sok egyebet is tartalmaz majd!

Úgy tűnik, hogy a Microsoft eddig meglepetésként tartogatta, a de Gears 5-nek saját limitált kiadású Xbox One X-e, amit az Amazon Italia Store-ban fedezett fel a 3Djuegos. Gears 5 Limited Edition elképesztően látványos borítása mellett (amely a konzolt és a kontrollert is érintit) rengeteg egyéb ínyencség lesz a dobozban.

Azok, akik a speciális konzolt megveszik, a Gears of War sorozat majdnem összes részét megkapják, beleértve a Gears of War: Ultimat Editiont, a Gears of War 2-őt, a Gears of War 3, a Gears of War 4-et és a Gears 5-öt. És miért csak „majdnem” az összes? A listából hiányzik a Gears of War: Judgement, bár ez egy külön eset, mivel egy prequelről beszélhetünk, amely egyaránt kudarcot vallott a nagyközönség és a rajongók körében is.

Ezen kívül még egy külön Xbox Live Gold és Xbox Game Pass Gold előfizetés is található majd a csomagban. És hogy mikor kapható ez a gépcsomag? Az Amazon Italy szerint a teljes Xbox One X és Gears of War csomag szeptember 6-án kerül a boltokba, tehát napra pontosan egybeesik a Gears 5 megjelenésével.

Forrás: 3Djuegos

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu