Halasztásra került a XIII remake!

Nem fog az eredetileg kitűzött időpontban megjelenni a cel-shaded látványvilággal rendelkező FPS felújított kiadása, a XIII remake.

Nos, eddig az volt a helyzet az eredeti bejelentés szerint, hogy a PlayMagic felújítása (eredetileg egy Ubisoftos játékról beszélünk – itt valószínűleg elévült a licensz és a szintén francia Microids felkapta a jogokat?) november 13-án jelent meg volna meg PlayStation 4-re, Xbox Onera, Nintendo Switchre és PC-re. Ezt elfelejthetjük, mivel a Microids egy sajtóközleményében ezt írta – itt most Francois Coulont, a Microids produkciós vezetőjét idézzük magyarra fordítva: „Lenyűgözött minket idáig a PlayMagic munkája. Ez a plusz fejlesztési idő szükséges ahhoz, hogy elérjük az a kifinomított szintet, amit megcéloztunk. A bejelentést a közösség elsöprően fogadta, és biztosra megyünk, hogy a rajongóink számára a lehető legjobb minőségű játékot hozhassuk el.” Tehát félnek attól, hogy gagyi lesz a remake, vagy az nem olyan jó ahhoz, hogy ősszel ki tudják adni. Nyugodtan megléphették volna azt, hogy nem mondanak megjelenési dátumot, és csak egy későbbi időpontban tették volna ezt – de sajnos nem minket béreltek fel a PR-menedzseri posztra…

„Bújj „Tizenhárom” bőrébe. Ő egy tehetséges katona, aki elvesztette emlékeit, és azzal vádolják, hogy ő ölte meg az Egyesült Államok elnökét. Sérülten és amnéziától szenvedve térsz magadhoz Brighton Beachen, és csak egy kis kulcs, illetve a kulcscsontod melletti XIII tetoválás az egyetlen nyomod. Most az a feladatod, hogy válaszokat keress a szóló kampány harmincnégy pályája során. Ne aggódj, az utad során megtalálod a megfelelő fegyverarzenált is,” mondja a sajtóközlemény a XIII remake-ről, kifelejtve azt a tényezőt, hogy Tizenhárom neve Jason Fly. Eredetileg 2003-ban jött ki a játék a PlayStation 2, Xbox, PC hármasra, amit nem sokkal később a Nintendo GameCube és Mac OSX port követett.

Úgyhogy jelenleg pontos időpontot nem tudunk mondani a XIII remake-ről, mert 2020-ban valamikor fog napvilágot látni. Ez nem valami biztató, maradjunk annyiban. A megjelenés tehát PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre és PC-re lesz esedékes.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu