[TGS 2019] Megjelenési időszakot kapott a Nioh 2! [VIDEO]

Annyira sokat nem kell várnunk a „japán Souls” folytatására, a Nioh 2-re.

„Ahogy elkezded ezt a kalandot, bemutatunk neked egy gyönyörű, új területet, amit a megátkozott virágok falujának nevezünk. Ez a Nioh 2 nyitópályája, és – ahogy a név is sugallja – a természetes szépség és a fenyegető veszély kombinációja. […] Mivel a fejlesztők egy, a japán esztétikán alapuló játékot hoztak létre, mindig is reménykedtünk abban, hogy egy olyan pályát tervezhetünk, ami tele van az épp virágzó cseresznyevirágokkal, így örömmel és elégedettséggel telít el minket az, hogy megvalósíthattuk ezt a Nioh 2-ben. Szerencsénkre egy jól ismert terület, a Chidorigafuchi épp a Team Ninja stúdiója mellett van, tele velük! Ez lehetőséget adott nekünk arra, hogy nagy pontossággal és részletességgel finomítsuk a látványt.

A Yokai egy alapvető része a franchise-nak, és óvatosan megfontoltuk őket, amikor ezeket a mítikus rejtélyeket hozzáadtuk a játékhoz. Amikor az új Yokai-ok implementálása során válogattunk, messze túlmegyünk a legnépszerűbb vagy a leginkább ismert verziókon. Ehelyett aprólékosan választjuk ki a lényeket az egyedi karakterisztikáikra alapozva, hogy a meghatározott integrációkat segítsék. Ez a megközelítés biztosítja, hogy egy széles variáció és skála van belőlük, ami kifejezetten fontos, hogy a játékosokat lekössük és kihívhassuk őket! […]

Ha már a Yokai-okról van szó, a legújabb demónkban Mezuki szerepel – egy félelmetes szörnyeteg egy groteszk arccal és egy halálos fűrészszerű fegyverrel. […] Egy tanács azoknak, akik szembeszállnának vele: a sötét világban (Dark Realm) a könyörtelen Yokai-ok még tüzesebbek és erősebbek lesznek. Légy óvatos és támadj hatékonyan.

A játékosok kisebb lényekkel is találkozni fognak a megátkozott virágok falujában mint például a Sudama (ami egy Kodama, ami Yokai-á változott). Mint a korábbi megtestesülésük, nem erőszakosak, de egy csillapíthatatlan tárgyi tulajdon-szomjjal rendelkeznek. Hogy egy szemszöget biztosítsunk, a key art (fő artwork) háttere a férfiak és a Yokai-ok kontrasztját reprezentálja, ami a játék központi témája, továbbá motiváció is a félvér főhősünk számára is. Ezzel a párossággal lett a Sudama létrehozva a Kodama antitéziseként. […]

Még olyan sok Nioh 2-es információm van, amit meg szeretnék osztani, de majd legközelebb. A játék finalizálására készülünk, és előretekintünk a 2020 elején esedékes megjelenésre. […]”, írta Tom Lee, a Nioh 2-t fejlesztő Team Ninja kreatív rendezője a PlayStation Blogon.

Tehát már biztos: a Nioh első részéhez hasonlóan szintén év elején lesz esedékes a megjelenés, így a Nioh 2 (feltehetőleg ismét időzített) PlayStation 4-exkluzívként készül, és 2020 elején fog a boltokba kerülni!

Az első Nioh tesztjét itt olvashatjátok.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu