Már februárban forgathatják a Matrix 4 filmet, egy nagy meglepetéssel!

MOZI HÍREK – Lana Wachovski apait-anyait bele akar adni a Matrix 4 készítésébe.

Justin Kroll, a Variety újságírója derítette ki annak idején a Matrix 4 készültét és most tőle érkezett az egy újabb izgalmas információ a filmmel kapcsolatban. Azt már eddig is rebesgették, hogy a fiatal Morpheus szerepelne a folytatásban, azt is tudtuk, hogy maga Keanu Reeves is visszatér, mint Neo, most viszont Kroll azt említette, hogy egy fiatal Neo is megfordul majd a filmben.

„Jövő héten, vagy talán a rákövetkezőn már a fiatal Morpheus-t és a fiatal Neót is érintő hírekről is hallhatunk majd. Lana nagyon „agresszíven” találkozik mindenkivel, hogy a film forgatása februárban elkezdődhessen.”

Így már egyre jobban körvonalazódik a Matrix 4 története. Még mielőtt konkrétan kiderült volna, hogy készül a Matrix 4, már akkor rebesgették, hogy előtörténet készülhet majd a sorozathoz, most viszont nagyon úgy tűnik, hogy a Matrix 4 tényleg a múltba is visszanyúl majd, méghozzá a régi karakterekkel. Mivel Carrie-Ann Moss is visszatér Trinity-ként, így felmerülhet a kérdés, hogy vajon a női Matrix femme fatale-nak is lesz-e fiatal megfelelője a negyedik részben?

Sajnos egyelőre még ezt sem tudjuk, mint ahogy azt sem, hogy ki alakítja majd a fiatal Neót és Morpheus-t – igaz, Michael B. Jordant már rebesgették korábban a szerepre.

Ami viszont biztos, hogy ezúttal csak Lana Wachovski (az egykori Larry Wachoski) rendezi majd a filmet, a nővére Lily Wachovski (az egykori Andy Wachovski) nem vesz részt már e Matrix film készítésében. Lana Wachovski is írta a forgatókönyvet Aleksander Hemon és David Mitchell közreműködésével. Az idén 20 éves Matrix tehát főnixmadárként éledhet újjá hamvaiból, már csak abban kell reménykedni, hogy Lana és munkatársai ismét mestermunkát tesznek majd le az asztalra.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu