Itt a PlayStation 4 7.00 firmware-je!

A Sony őszre egy nagy firmware frissítéssel rukkolt elő a lassan leváltásra kerülő PlayStation 4-hez.

Két dolgot módosítottak jelentős mértékben – ezek azoknak fognak kedvezni, akik szeretnek csoportban játszani másokkal, továbbá azoknak, akik a Remote Play funkciót használják sokszor. „Azon PlayStation 4-rajongóknak, akik imádnak a barátaikkal vagy más közösségbeli tagokkal játszani, a Party funkció újjáépítésre került, hogy új fícsőrök és szolgáltatások kerüljenek be: a Party felhasználók száma nyolcról tizenhatra emelkedett, a hálózati csatlakozás javult, a hangminőség jobb lett, és kizárólag az Egyesült Államokban könnyű kezelhetőségként a chat feliratozhatósága (Chat Transcription) is bekerült. […] A feljavított backend most javítja a csatlakozást, és a felhasználók számára elehtővé teszi, hogy áthidalják a kapcsolódási hibákat, amiket korábban tapasztalhattak, amikor más felhasználókhoz csatlakoztak. A Party App Chat Transcription opciójával a PlayStation 4 Second Screen Appon keresztül az okostelefonodon vagy más mobilos eszközön a beszélgetést olvasható szöveggé alakítja, vagy lehetővé teszi, hogy beírj szöveget, ami felolvasásra kerül a party többi tagjának. Ha a mobilos eszközödet használod, hogy a PlayStation 4-hez csatlakozz eközben, látni fogsz egy új Party fület, ahol az új funkció elérhető.

Azoknak, akik kiválasztott PlayStation 4-es játékokat szeretnék a mobil eszközeikre streamelni, a Remote Play most már használható okostelefonokon és tableteken is, amin Android 5.0 vagy újabb fut. Csak töltsd le a PlayStation 4 Remote Play Appot a Google Play Store-ból, hogy használhasd ezt a funkciót. Eközben az iPhone és iPad felhasználóinak frissítésre került a Remote Play App, így minden alkalommal kijelzésre kerülhet a kontroller, és a képernyő orientációja is zárható. A játékosok használhatják a kábelmentes DualShock 4 kontrollerüket, hogy Bluetoothon keresztül Androidon, iPhone-on, iPaden és Macen használhassák azokat a Remote Playhez. Csak annyi a teendőd, hogy frissíts Android 10-re, iOS 13-ra, iPadOS 13-ra, vagy az októberben megjelenő macOS Catalinára ehhez a funkcióhoz. Emlékeztető: egy LAN kábeles kapcsolattal rendelkező PlayStation 4 ajánlott,” írja a PlayStation Blog.

Ezek egészen jól hangoznak, és nem véletlen a címben az itt szó, ugyanis a Sony közleménye szerint október 8-ától világszerte elérhető lesz a PlayStation 4 7.00 firmware-e. Úgyhogy holnap már számíthatunk is a nagy frissítésre.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu