Végtagszakadások a Sniper Ghost Warrior Contractsban

A korábban City Interactive néven elhíresült CI Games játéka, a Sniper Ghost Warrior Contracts erőszakos látvánnyal fog rendelkezni, amikor az ellenfeleink lelövéséről lesz szó.

A Sniper Ghost Warrior Contractsban egy robusztus rendszerre számíthatunk: nem lesz annyival elintézve az ellenfeleink halála, hogy összeesnek, ha elég alkalommal találjuk el az egyik karjukat – kellően erős találat esetén akár le is szakadhat az, így a holttest finoman szólva is darabokra eshet, ugyanis a játékban nem lesz „hozzárögzítve” egyik végtag sem a karakterek testéhez, hogy ezzel is valamelyest realisztikusabb élményben lehessen részünk, amikor is (például) egy mesterlövészpuskát ragadunk. (Lehet majd azért mást is, de a játék címe nem véletlen…)

A funkcióval egyértelmű, hogy a csapat a Sniper Elite „röntgenrendszerét” próbálja másolni, mert ott is hasonló dolgokat látunk egy kellőképp kivitelezett lövés eredményeként. „Sok realisztikus lövöldözős játékban nincsen manapság végtagszakadás. Mi nem értjük, miért lehet ez. A klasszikus Soldier of Fortune-ben is ott volt már. A rajongóink [vannak nekik rajongóik? – a szerk.] ezt kérték. A technológia lehetővé teszi [ennek kivitelezését]. Meghallgattuk [a rajongókat], és hozzáadtuk [a játékhoz],” írja a CI Games a Twitteren egy GIF is publikálásra került, hogy ne csak a levegőbe beszéljenek a fejlesztők. Ebben a Sniper Ghost Warrior sorozatra jellemző kameraállások is felbukkannak, így a Contractsből sem fognak azok hiányozni.

Ahogy közel három hónapja írtuk, „Kérdéses, hogy a CI Games mit tud felmutatni, ugyanis időközben – erről beszámoltunk már – a Lords of the Fallen 2 fejlesztése is ismételten rájuk hárult, hiszen a kiszerződött amerikai stúdió állítólag nem teljesített megfelelően. És azért a CI Games múltját látva joggal kétkedhetünk a minőségben (és itt most mindegy, hogy a Sniper Ghost Warrior Contractsról vagy a Lords of the Fallen 2-ről van szó), de talán a lengyeleknek sikerül teljes mértékben megcáfolnia bennünket.”

Majd november 22-én kiderül; akkor jön ki PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re a Sniper Ghost Warrior Contracts.

Forrás: OnlySP

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu