Teaser videót kapott a Squadron 42 [VIDEO]

Eléggé érdekes karácsonyra időzíteni az egyjátékos Squadron 42 spinoffból kiadni egy videót, de ez nem a mi döntésünk volt…

A Squadron 42-ről nem sokat hallottunk mostanában, pedig – ahogy erről talán a múltban szó is esett – sztárokkal teli stábbal rendelkezik: Ernst Bishop admirális szerepében Gary Oldman, Steve Colton parancsnokhelyettest Mark Hamill alakítja, Thomas Wade kapitány mögött Mark Strong áll, Noah White kapitányt Lian Cunningham formálja meg, MacLaren kapitány szerepét Gillian Anderson öltötte magára, Kelly másodtisztet Rhona Mitra alakítja, Randall Graves karakterét John Rhys-Davies hozza össze, Julian Wexler szerepéért Ben Mendelsohn felelős, és Thul’Oquray-t Andy Serkis alakítja. Ez egy kiemelkedő szereplőgárda.

A játékos karaktere a földi űrtengerészekhez csatlakozik, hogy megállítsa a Vanduul inváziót, ami a fejlesztők szerint hasonlít ahhoz, mint amikor a Római Birodalom meghódította a vandálokat és a vizigótokat. Megkapja majd a Föld Egyesült Birodalmi (United Empire of Earth) állampolgárságát a Squadron 42-ben, amit aztán átvihet a Star Citizenbe, viszont itt ki kell emelni, hogy a Squadron 42 a szingli játék és nem kötelező ezzel játszani, ahhoz multiplayert élvezd.

„Tudom, hogy vannak olyan elemek – mint például a God of War, a Red Dead Redemption 2, vagy a The Last of Us [Part II], illetve egyéb játékok, amiknek hasonló elemei vannak. Úgy érzem, hogy felettük állunk egy szinttel a kapcsolódás, művészi teljesítmény és a karakterizáció tekintetében, de persze elfogult vagyok. Remélem, hogy előcsalja [a Squadron 42] majd az interaktív érzést… A régi szép időkben ezeket interaktív filmeknek neveztük. Ez a történet olyan, amiben te vagy a sztár, és amit te irányítasz” – mondta korábban a Squadron 42-ről Chris Roberts, a Star Citizen-játékpárost fejlesztő Cloud Imperium Games vezetője (aki korábban egy bizonyos Wing Commander megalkotásában is kulcsfontosságú szerepe volt).

Megjelenési dátum? Áh, nem is próbáljuk megtippelni. Egyszer csak megjelenik – elvégre a Star Citizen július-szeptember környékén bétát kap.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu