Idén már meg is jelenhet a Lost Soul Aside [VIDEO]

A néhány éve indie Final Fantasy-gyilkosként indult, és már akkor is elképesztő látványvilággal rendelkező Lost Soul Aside akár már idén a boltokba kerülhet.

A Lost Soul Aside-ot eleinte egyedül egy dél-koreai (ám kínai származású) illető, név szerint Yang Bing fejlesztette, és amikor 2016 júliusának végén kiadta az első trailert az Unreal Engine 4-et használó játékból (amit a Final Fantasy XV inspirált, ez kétségtelen), mindenki megdöbbent. Persze egyedül lehetetlen egy ekkora játékot összerakni, ezért idővel kiépült egy stúdió körülötte, ami Ultizero Games néven fut, így a fejlesztés során másokra hárul például a scriptelés, a karakterek megalkotása, vagy más, fejlesztéshez szükséges munkálat, amivel ugyebár a játék gyorsabban elkészülhet. Annyira felgyorsult a tempó, hogy a Xinwen Zongheng tudósítása szerint már 2020-ban megjelenhet a játék, amit utoljára a 2018-as ChinaJoyon láthattunk.

„Az idei mérföldkő az számunkra, hogy kiadjuk a játékot. Úgy fejlesztjük a játékot, amennyire csak tudjuk, és ezt nem csak a minket támogató játékosokért tesszük, hanem a befektetőink számára is, hogy nekik nagyobb üzleti profitja származzon ebből. Hosszabb távon azt remélem, hogy ezt az IP-t képesek vagyunk tovább vinni a tapasztalatszerzés révén, hogy aztán a csapatunk nem csak ebben a műfajban, hanem más műfajokban is összehozhasson majd valamit,” mondja Yang Bing.

A befektetők egyike biztosan a Sony Interactive Entertainment – joggal gondolhatjuk ezt, mivel a PlayStation China Hero Project része lett a játék! Így pedig egy PlayStation 4-es megjelenéssel is nyugodtan számolhatunk a PC-s kiadás mellett. „Yang Bing sosem gondolta volna, hogy a Lost Soul Aside az egyik China Hero Project játék lesz, amikor a legelső demót megosztotta a YouTube-on. Arra sem számított, hogy nemzetközileg ekkora figyelmet kap. Akkor azt mondta, hogy legalább egy évtizedre lesz szüksége a játék befejezéséhez, mivel egyedül készített mindent. Most már azt mondja, hogy nem kell olyan sokat várni arra, hogy játékot befejezzük és kiadjuk. Yang Bing visszatért Kínába, megalapította az Ultizero Games-et, a saját cégét, és elkezdett Kínából foglalkoztatni embereket a fejlesztés meggyorsítása érdekében. Így Yang Bing már nincs egyedül. Már egy több mint 14 főből álló csapata van, nem beszélve a China Hero Project támogatásáról. […]”, olvasható a Sony oldalán.

A végére egy öt és fél perces összeállítás a Lost Soul Aside-ból – ígéretes a projekt. Ha esetleg sikere lesz majd a játéknak, akkor nem lennénk meglepődve, ha a Sony Interactive Entertainment tervezett ázsiai terjeszkedését az Ultizero Gamesszel kezdenék…

Forrás: Gematsu, PlayStation Asia

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu