Negatív rekordot döntött a Warcraft III: Reforged!

A Blizzard felújítása nem sikerült valami jól: a játékosok tényleg szétcincálják a Warcraft III: Reforged játékot.

Amikor ezen sorokat írjuk, a Warcraft III: Reforgednak 21678 felhasználói értékelése van a Metacriticen. Az 1-10-es skálán viszont csak 0,5-ön áll a játék! Ez pedig annyira gyenge, hogy a már rivális nélküli oldalon (tavaly ugyanis a GameRankings megszűnt) a Blizzard alkotásáé a legalacsonyabb felhasználói átlagpontszám! Korábban a Day One: Garry’s Incident lejjebb volt (0,4), de több 10/10-es értékelésnek köszönhetően felmászott 0,7-re az átlaga. (Pont azért, hogy a Warcrafté legyen az amúgy ténylegesen szégyenteljesnek mondható rekord…) A Metal Gear Survive, ami szintén… mondjuk úgy, hogy nem volt valami közönségkedvenc, 1,2-es átlaggal rendelkezik.

Nézzünk pár felhasználói kritikát: „A remasterek történetében ez a legrosszabb.”, „A Blizzard kikapcsolta a régi Warcraft 3-as verziómat, és arra kényszerít, hogy töltsek le 30 GB-ot úgy, hogy a játékom eddig 2 GB helyet foglalt. Azt is hallottam, hogy már nem tudsz egyedi modellekkel (Naruto, Pokémon, Dragon Ball Z…) rendelkező pályákkal játszani, továbbá kivették az egyedi kampányokat és a LAN-os multiplayers. 0/10!” Egy harmadik felhasználó pedig nem tudja felfogni, hogy a Blizzardé minden jog, ha egyedi játék(mód)ot csinálunk a Warcraft III: Reforged játékban. Számára hosszú ideig a Blizzard volt a kedvenc játékfejlesztő cége, de ez a húzás tőlük borzasztó, és szerinte a 40 dolláros (euróval számolva 13 ezer forintos) Reforged nem más, mint egy HD mod…

A játékosok, rajongók szemében 2018 novembere óta egyszerűen a padlón van a Blizzard. A Diablo: Immortalos bejelentés óta (mert nem volt valami okos lépés bejelenteni egy mobilos játékot egy főképp PC-s IP-ből…) csak erősödnek a kritikák, amik főleg a tavaly őszi Blitzchung-botrány óta lenémíthatatlanok. (Egy Hearthstone-bajnokság közvetítése során Blitzchung nyíltan kifejezte a hong kongi tüntetők iránti szimpátiáját, erre pedig őt eltiltották.)

Ebből pedig már tényleg nehéz lesz a Blizzardnak felállnia…

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu