Ghost of Tsushima: művészi könyv is lesz a játék mellé

Ghost of Tsushima – A Dark Horse Comics lesz a felelős a Sucker Punch PlayStation 4-exkluzív játékához készülő művészi könyvért. De mikortól vehetjük azt a kezeink közé?

A Ghost of Tsushima az év egyik leginkább várt PlayStation 4-es játéka (exkluzívot csak azért nem írunk, mert abból kettő nagyobb van, a másik a Naughty Dogtól a The Last of Us Part II lenne, és mindössze két játék között nincs akkora versengés…). Ezért nem csoda, hogy a Sony és a Sucker Punch a marketingben igyekszik a játék mellé pakolni pár merch tárgyat.

A fejlesztők felfedték, hogy a The Art of Ghost of Tsushima című könyv segítségével jobban megismerhetjük a játék létrehozásának folyamatát, és több koncepciós művészeti rajzot is láthatunk majd, amik segítségével megvalósult a PlayStation 4-exkluzív középkori japán kaland (és harc a mongol invázió ellen). Az Amazonon már fenn is van a könyv, de lehetséges, hogy egy ideiglenes megjelenési dátumot írtak, mert június 30-a a hónap utolsó napja (igaz, keddre esik). De ez közel van maga a játék érkezési időpontjához, ugyanis az június 26-án, pénteken toppan be a boltokba és a PlayStation Store-ra…

A Dark Horse weboldala szerint a The Art of Ghost of Tsushima 208 oldalnyi koncepciós ábrát és illusztrációt fog tartalmazni. A könyv ára 50 dollár lesz, úgyhogy ha importálni szeretnénk, akkor úgy 23-24 ezer forintból megejthetjük. A site azt állítja, hogy a kiterjedt, egzotikus helyszín minden részletét megmutatja; a dinamikus karakterekből és a lélekkel teli tájakból elegáns illusztrációkat láthatunk, és a szamuráj kardforgató technikájából is lesznek ábrák. Ez jól hangzik, de még számíthatunk a legintenzívebb, ékesszóló és kifejezéssel teli filmszerű jelenetekből forgatókönyvekre és renderekre (állóképekre) is.

Úgyhogy ez egy nagyon korrekt könyvnek ígérkezik első blikkre – a rajongók biztos imédni fogják. A Ghost of Tsushima június 26-án jön, kizárólag PlayStation 4-re, a hozzá tartozó művészi könyv pedig akár pár nappal később már megszerezhető lesz.

Forrás: DualShockers

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu