Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered: lebukott az Activision Blizzard [VIDEO]

Az Activision Blizzard még mindig titkolózik, de most már kb. annyi értelme van hallgatni a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered-ről, mint egy elhasznált WC papírtekercsnek…

A Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered-ről eléggé sokszor esett már szó. Legutóbb azt említettük, hogy március 30-án már ki is hozza az Activision Blizzard a már elkészült, talonba tett 2009-es Call of Duty-történet felújítását, de ez nem történt meg. Itt jött a német PlayStation Store-listázás, amit azóta megint levett a Sony, emiatt nem linkeljük. Azt viszont megemlítjük, hogy megjelenési dátumnak március 31-ét adták meg. Tehát elvileg ma este már fel is bukkanhat a PlayStation Store-on a 2009-ben PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re megjelent Call of Duty: Modern Warfare 2 történetének arcfelvarrott verziója.

A német PlayStation Store szerint 25 euróba fáj majd a kampány, ami azért picit borsos ár egy történetért. Forintba átszámítva meg még inkább – mivel mostanában a pénznemünk eddig nem látott mélységekben szánt, ez már 9 ezer forintnak felel meg. A PlayStation Store jellemzése szerint a Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered megvételével megkapjuk az Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle-t is, ami a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare-ben, illetve az idén megjelent, és rövid időn belül sikert arató free-to-play battle royale-ban, a Call of Duty: Warzone-ban is használható lesz. Ebben lesz egy UDT Ghost Operator skin, egy Task Force tervrajz (fegyverhez), egy One for One tervrajz, egy Flippers fegyversárm (charm), egy Belly Flop befejező mozdulat (finishing move), egy Stay Frosty hangfájl a játékban (voice quip), egy No Easy Days játékoskártya (player card), egy Ghost embléma, és két Battle Pass tier.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 sztorijának felújításában jobb textúrákat, finomabb animációkat, fizikai renderelést, vagy HDR-es megvilágítást is láthatunk. Meg benne lesz a No Russian küldetés is. Az az elhíresült misszió, amikor is egy orosz repülőtéren lőhetünk az oroszokra. PlayStation 4-en mindenféleképpen elérhető lesz, de talán Xbox One-ra és PC-re is pillanatokon belül befuthat, hacsak nem időzített exkluzív. A videó pedig innen származik. PlayStation-szerver. Oops!

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu