Megvan a The Last of Us Part II új megjelenési dátuma?

Most vagy nagyon bátor lépésre készül a Sony, vagy az történik, amit a Naughty Dog játékának halasztása óta erősen gyanítottunk.

Ugye nemrég írtunk arról, hogy a Sony két exkluzív játékát, a The Last of Us Part II-t, illetve a PlayStation VR-exkluzív Marvel’s Iron Man VR-t is határozatlan ideig elhalasztotta a koronavírus miatt felmerülő logisztikai kihívások miatt. (Azaz nem nagyon tudnák korrekt módon terjeszteni a lemezeket – a Capcom és a Square Enix is megszívta Európában, ugyanis mind a Resident Evil 3 Remake, mind a Final Fantasy VII Remake pár nappal korábban kapható volt a boltokban, mint a PlayStation Store-on…)

Ez a kép az Amazonról származik. Nem linkeljük magát a site-ot, mert már december 31-ére átírták a dátumot (tehát kirakták a szokásos ideiglenes, placeholder időpontot), de a WCCFTech megörökítette, hogy állítólag (!) június 26-án jöhet Ellie és Joel történetének régóta várt folytatása.

De hohó, június 26-a egy másik PlayStation 4-exkluzív játék megjelenési napja! Ekkor jönne ugyanis a Sucker Punchtól a Ghost of Tsushima! Itt utalnánk arra, amit az első bekezdésben írtunk. A Sony vagy meglépheti, hogy egy napon kiad két PlayStation 4-exkluzív játékot (és ebben azért LEHET ráció, mert ezzel az értékesítések részben megtörténnének az első üzleti negyedévben, ami pedig június végén fejeződne be…), vagy inkább az lesz, amit már mi is pedzegettünk. Szerintünk ugyanis kinézhet egy kis halasztás a Ghost of Tsushimának.

És mivel már valahogy kezdjük kisilabizálni, hogy a Sony miként is időzíti ezeket a megjelenéseket, akkor most meg is tippelnénk, hogy a Ghost of Tsushimát mikorra teheti át a Sony. Július 24-ére, esetleg július 31-ére tippelnénk. Mivel mind a két nap péntekre esik (ahogy június 26-a is, illetve május 29-e is, ami a halasztás előtti időpont volt a The Last of Us Part II-nek…), esélyes, hogy ekkortól játszhatjuk a japán kalandozást.

Persze mindez nem hivatalos, de mi itt nem kétkedünk.

Forrás: WCCFTech

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu