Mire készülhet a Ubisoft a Far Cry 3 emlékezetes karakterével?

A Far Cry 3 ikonikus ellenséges karakterének színésze visszatérésre utal. Vajon min törheti a fejét a francia cég?

A Far Cry 3 erős játék volt, és ez még a 2012-es felhozatalban is nagyon komoly eredmény volt a Ubisofttól (pl. abban az évben jelent meg a Dishonored is, egy szintén maradandó alkotás az Arkane Studiostól, vagy mondhatnánk a Spec Ops: The Line-t a Yagertől, stb…), és kb. ennek a formuláját (sőt, itt-ott a világának térképét is…) használták az azóta megjelent Far Cry-játékok, ugyanis erősen újragondolta a franchise nyílt világú megközelítését. Ebben a játékban egy olyan karaktert hozott létre a Ubisoft, akire még ma is emlékszünk: Vaas Montenegro (akit valószínűleg Vaas Crna Gorának hívnak délszláv nyelveken…?) egy teljesen őrült, szerethető egyéniség volt.

Michael Mando volt a színész mögötte, és ő nemrég egy kérdezz-feleleket tartott a Redditen. Itt azt mondta, hogy Vaas számára az ő lélekállata. A karakter megalkotásában is közreműködött, és ezért mindig is maradandó lesz számára. Őt még mindig úgy ismerik fel mint Vaas, és még hét évvel a Far Cry 3 megjelenése után is érzi, hogy a rajongók imádják a karaktert, és talán hamarosan ismét magára öntheti ezt a gúnyát. Aztán megköszönte a figyelmet.

Szóval Mando elhintette, hogy a Ubisoftnak lehetnek ötletei – bár Vaas elhunyt a Far Cry 3-ban, a franciák simán megcsinálhatják, hogy egy előzménytörténetet faragjanak neki, és így a Far Cry 6 (valószínű, hogy ez már készül…) akár Mr. Montenegro karakterével is erősíthet. Amúgy a színész nemrég a Better Call Saulban is felbukkant – itt Nacho Varga volt. A Pókember: Hazatérésben pedig ő volt Skorpió.

Mivel a Ubisoft a Far Cry 3-ból már csinált egy újrakiadást PlayStation 4-re és Xbox One-on, ezzel nem trükközhet a francia kiadó. Úgyhogy gyanakodjunk. Talán hamarosan megtudjuk, hogy a Ubisoft mit is tervezhet Vaasszal. „Insanity is doing the same f___ing thing over and over…”

Forrás: PCGamer

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu