Tragédia: meghalt egy másik Red Alert színész is! [VIDEO]

Pont a Command & Conquer Remastered megjelenéséhez közel kell hallanunk két olyan színész elhunytáról, akik a Red Alert franchise-ban közreműködtek?

Nemrég írtunk arról, hogy 52 éves korában elhunyt Dimitri Diatchenko, aki már több mint harminc játékban szólaltatott meg karaktereket. Earnest Kearney nemrég jelentette be, hogy Gene Dynarski nyolcvanhat évesen elhunyt, nem sokkal azután, hogy a szívével baja volt februárban – egy rehabilitációs centerben lépett át a másvilágra a színész, aki a Star Trekben, a Seinfeldben, vagy a Harmadik típusú találkozásokban is szerepet kapott… viszont akik sokat nyúzták a Command & Conquer: Red Alert játékot, szintén megismerhetik – ő volt ugyanis Sztálin a játékban! (Ebből lentebb megtekinthető egy videó is.) Érdekesség, hogy 1987-ben, a Master Class című rádióprogramban (ez David Pownall műve volt) már magára öltötte a szovjet vezető szerepét.

Dynarski New York városában született egy lengyel bevándorlócsaládba, és Kearney szerint 16 évesen csatlakozott a tengerészethez úgy, hogy hazudott az életkoráról. 1957-ben kezdte színészi pályafutását Kaliforniában, és San Diegoban tanulta ki a művészetet. Nyers és kemény pocskondiázó egyéniség volt (még Steven Spielberg is kapott tőle), de soha nem volt sokáig ilyen, mert jó szívű és adakozó volt. Reméljük, hogy a Command & Conquer Remasteredben az elveszettnek hitt jelenetek között lesznek olyanok is, amiben ő is ott lesz…

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu