Lost in Random: a kocka el van vetve [VIDEO]

Az Electronic Arts egy ígéretes fantasy akció-kaland játékkal készül, amit a Zoink Games (Fe) fejleszt.

A Lost in Randomot még tavaly júniusban jelentette be az EA (akkor annyit hallottunk, hogy az EA Originals programba a Zoink Games, a Hazelight, és a Glowmade is készül valamivel – Josef Fares stúdiójától, a Hazelight-tól az It Takes Two-t be is jelentették), de most már komolyabb részleteket is hallunk a játékról, ami kb. minden jelenlegi nem mobilos platformot le is fog szépen fedni.

Klaus Lyngeled, a Zoink Games alapító-vezérigazgatója a sajtóközleményben azt mondja, hogy mindenki azonosulhat a kiszolgáltatottsággal, amikor is a véletlenszerűséget és a káoszt kell kezelnünk az életünkben; a Lost in Randommal pedig azt reméli, hogy a játékosokat elvihetik egy olyan alternatív világba, ahol erőt találhatnak ebben a véletlenszerűségben. A svédországi Göteborgban találhatjuk a Zoink központját, így az északi fejlesztők egy gótikus tündérmesével készülnek, ami azért egy modern üzenettel készül.

Ez egy új IP lesz egy eltorzult disztopikus világban, ahol mindenki fél a káosztól és a bizonytalanságtól. A főszereplő Even, egy fiatal, bátor hölgy lesz, akinek van egy élő kocka barátja (na itt nem egy számítógépes egyénre kell gondolni, hanem tényleg egy hatoldalú, négyszögletű, háromdimenziós tárgyra… vagy karakterre ebben az esetben), akinek Dicey a neve. Ők ketten útra kelnek, és eközben meg kell tanulniuk elfogadni az ismeretlent, és hogy kijátsszák a nekik osztott képletes kártyákat, hogy a Random (a véletlenszerűség) átkát megtörjék. A játék weboldalán még van néhány kisebb részlet: Random egy sötétebb királyság, ahol minden lakó sorsát a kocka dönti el. Vajon legyőz a végzetünk, vagy megtanuljuk a magunk hasznára fordítani azt?

A Lost in Random valamikor 2021-ben fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re, és PC-re (és itt az Origin mellett a Steam is megkapja majd a játékot). Alea iacta est…

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu