Far Cry 6: már egy trailer is kiszivárgott; ki is Diego? [VIDEO]

A francia kiadó egyszerűen nem tudja leállítani a szivárgásokat.

Gondolhatná az olvasó, hogy viccelünk, de nem – ma már egy másik Ubisoftos szivárgásról is szó esett a hírekben! Egy nap alatt kettő ilyen téma azért furcsa (és egy másik témában ma még szó lesz a francia cégről…). Mindegy, mindenesetre a Far Cry 6 szivárog bőséggel.

A Far Cry 6-ban egy trópusi paradicsom lesz, ami a hong kong-i PlayStation Store-os szivárgás szerint (ezt nem linkeljük, mert már törölték) minden megfagyott az időben. Egy diktátor, Anton Castillo vezeti a szigetet, és a múltbéli dicsőséget szeretné az államának visszaadni. Már megvan az utódja is, Diego. (Róla még beszélni fogunk.) A baj? A túlzott elnyomás forradalomhoz vezetett. A játékban Dani Rojas-t irányíthatjuk, egy ottani lakót, aki gerillaharcossá vedlik át. A franchise eddigi legnagyobb területén kell akár a dzsungelekben is (a tengerpartokon és a fővároson, Esperanzán kívül) legyőzni Anton seregeit a rögtönzött fegyvereinkkel. Járművek is lesznek, és a Fangs for Hire helyét az Amigók veszik át.

Az előrendelői bónusz szerint Chorizo egy skint kap, és egy minőségi Discos Locos fegyvert kapunk. Kiszivárgott trailert is láthatunk.

Nézzük meg lent a képes összehasonlítást, amit az IGN-nek író Joe Skrebels készített.

Milyen érdekes. Diegónak pontosan ott van egy vágás az arcán, szemöldökén, ahol Vaasnak is. (Igaz, nem a játékban.) A Far Cry 3 ikonikus karakteréről korábban írtuk már, hogy Michael Mando, Vaas karakterének színésze szívesen visszatérne hozzá, ugyanis őt „lélekállatának” tekinti, és nem tartja kizártnak a karakter visszatérését. Nem is olyan nehéz összekötni a két pontot, pláne úgy, hogy az egyik élőszereplős megjelenésében Mando szemöldöke pont olyan volt, mint Diegonak, amikor Vaasként tetszelgett.

A Far Cry 6-ról ma biztosan szó lesz a Ubisoft Forwardban, hiszen maga a kiadó is reagált a szivárgásokra. A baj csak az, hogy a videós szivárgás szerint a megjelenési dátumot is tudjuk! A Far Cry 6 eszerint februáir 18-án jön PlayStation 5-re, Xbox Series X-re, PC-re (Epic Games Store, Ubisoft Store/Uplay…), Google Stadiára, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PlayStation 4 > PlayStation 5 frissítés ingyenes lesz.

Forrás: Gematsu, Gematsu, PSL

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu