Halasztást kapott a Destiny 2: Beyond Light kiegészítő

Nem szeptember 22-én fog megjelenni, hanem egy gyanúsnak tűnő napon.

A Bungie – ami ugye függetlenedett az Activision Blizzardtól, de eközben a kínai befolyás érintheti, ugyanis a NetEase száz millió dollárral dobta meg a csapatot; nemrég írtunk a Bungie-Activision viszonyról is – bejelentette, hogy a júniusban leleplezett, eredetileg szeptember 22-ére tervezett Destiny 2: Beyond Light rajtját eltolta másfél hónappal november 10-ére. Az pedig igencsak közel van a next-gen konzolok állítólagos rajtjához (és talán pont emiatt jön ki akkortájt a Cyberpunk 2077 és az Assassin’s Creed: Valhalla is).

A Bungie közleménye szerint a Beyond Light egy új korszak lesz a Destiny 2 életében, ugyanis ez lesz a kiegek új trilógiájának első felvonása. Egy erőteljes történetük van, továbbá új funkciókkal is erősíteni fogják a játékot. A stúdió saját bevallása szerint a legmenőbb, legszórakoztatóbb kiegészítőt akarja megvalósítani a rajongóknak, és ezért eltolják a megjelenést. Szerintük az utóbbi néhány hónap kihívás volt, de a világjárvány alatt is dolgozni fognak – új módon alkotnak közösen anélkül, hogy személyesen összejöjjenek. A céljuk továbbra is a minőség megőrzése, mert ezt várják a rajongók el tőlük.

A Bungie a következő hetek folyamán további részleteket fog közölni a Destiny 2: Beyond Lightról. A halasztás miatt a Season of Arrivals is meghosszabbodik november 10-éig. A stúdió szerint a kiegészítő izgalmas jövőt alapoz a Destiny 2-nek, és bár később érkezik az eddig tervezettnél, alig várják, hogy a játék utazását közösen tovább folytathassuk.

Egyértelmű, hogy a PlayStation 5 és az Xbox Series X miatt halasztották el a megjelenést – a Bungie ugyanis megerősítette már, hogy a next-gen konzolokra is elérhető lesz a Destiny 2, és ez a november 10-ei megjelenési dátum jóformán meg is erősíti, hogy a csapat mit is akar elérni ezzel: minél többen játsszanak a Destiny 2-vel, ami így a next-gen konzolok nyitócímei közé is be fog férkőzni.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu