State of Decay 3 bejelentve Xbox Series X-re és PC-re [VIDEO]

A zombihorror next-genre megy – az Undead Labs videóban mutatta be a State of Decay 3 Xbox Series X előzetesét.

A videó az Xbox Games Showcase-en készült, és szintén nem gameplay sajnos.

 

Miután már két túlélő szimulációban végigküszködtük magunkat a zombi apokalipszisen PC-n és Xbox One-on, az első két rész után itt a harmadik is. Az Undead Labs meglepetése volt ez a filmszerű előzetes. Hogy örülünk-e? Nem! Legalább ebből a játékból jöhetett volna egy rendes játékmenet, de semmi! Na jó, maga a videó hangulatos, de tényleg jó lett volna, ha a játékból is mutatnak valamit. A game egyébként Xbox Series X-re és PC-re jön, de nem Xbox One-ra.

Elkezdődött hát. Az Xbox One hivatalosan leköszönőfélben van…

 


Jelenleg nem nagyon tudunk többet írni erről a játékról, hiszen a készítők sem erőltették meg magukat, hogy többet mutassanak belőle. Zombis game lesz, gondolom, de emberi zombit nem látni a videóban, csak egy groteszk, eltorzult állatot a hőssel, kint a havas vadonban. Nem a feszkót szeretném fokozni, de a The Last of Us Part 2 bombasztikus, elsöprő sikere után ez a zombis cím, a maga generic zombi körítésével érhető, hogy labdába sem rúghatott volna valószínűleg. Talán a fejlesztők is érezték ezt? Korai lett volna mutatni még bármit? Hogy áll a játék fejlesztése? Mint annyi címnél, úgy itt sem tudtunk meg konkrétumokat. Szinte semmit!

 

Arról sem kaptunk hírt, hogy mikor jön a State of Decay 3. „Csak attól mert nálad a puska, még nem leszel te a vadász.” olvasható az Xbox közösségi média felületén. A „2020 karácsonya” sem jelent meg a videóban, nem is hangzott el, pedig más címeknél legalább ennyi indikációt adtak a megjelenés kapcsán.

Annyi legalább biztos, hogy az Xbox Game Pass katalógusának része lesz első naptól kezdve.

Forrás: 3Djuegos

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Praesagus is a Role-Playing enthusiast and a huge fan of most story-driven games. He's also a diehard fan of everything related to Star Wars, Star Trek, or Fallout and likes to divide his free time between his beloved girlfriend and the retro games he loves so much.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu