Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice: a szoknyapecér ismét lendületben [VIDEO]

Az örökké szerencsétlen „nőcsábászt” nem lehet megállítani – Leisure Suit Larry új kalandra kél.

Az Assemble Entertainment (a kiadó) és a CrazyBunch Studios (a fejlesztőcsapat) bejelentette a point-and-click műfajú sorozat új részét. A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice PC-re és Mac-re készül. Steamen és GOG-on is elérhető lesz.

Stefan Marcinek, az Assemble Entertainment vezérigazgatója szerint Larry Laffer visszahozása szeretetből készült, és ezt komolyan gondolták. Szerinte a CrazyBunch az előző résszel (a 2018-ban megjelent Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry-jal) remekül újrapozicionálták a szoknyapecért, miközben megőrizték a sorozatra jellemző (és attól talán el is várt…) humort, és alig várja, hogy a rajongók kipróbálhassák Larry… új, nedves kalandját. (Erre odakinn eleredt az eső…)

A Steamen a játék jellemzése Larry szemszögéből készült – úgy hangzik, mintha ő mondaná, hogy még mindig van tennivalója, és a hölgyekről álmodik továbbra is. Elhagyta New Lost Wages-t, Cancumban ragadt (az utóbbi helyszín nevét nem akarjuk lefordítani… mondjuk úgy, hogy a játék címéhez kapcsolódik!), és el akarja venni új szerelmét, Faithet. Ekkor a váratlan események elválasztották a párost – ő most a Kalau’a félszigeten tartózkodik, és ha Larry nem találja meg időben, akkor talán felrobban. (Mondjuk odalenn. Az első részben ez meg is történt…)

Larry szerint semmi sem választhatja el őt Faith-től, így a vad, be nem idomított szigetek sem ijesztik meg a már korosabb, de még mindig acélceruzájú (most már mi is szóviccekkel élünk…) úriembert. Larry azt akarja, hogy keljünk tengerre mint a kalózok, és ássuk ki az aranyat (ez ismét egy szójáték – a gold digger kifejezés a csak pénzért, érdekből kapcsolatot kialakító nőkre vonatkozik…). Több mint ötven kézzel rajzolt helyszín, illetve legalább 40 régi és új karakter vár ránk a Wet Dreams Don’t Dry-ból, hogy Larry története tényleg happy enddel végződjék.

A Leisure Suit Larry: Wet Dreams Dry Twice október 15-én érkezik PC-re. Ár: 35 dollár. Euróval számolva az kb. 13 ezer forint.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu