Knight Rider: jön a reboot film, James Wan horrorrendező a producer!

MOZI HÍREK – A Spyglass Media Group és James Wan közösen keltik ismét életre a nyolcvanas években iszonyúan népszerű Knight Rider című sorozatot egy jelenidőben játszódó reboottal.

Michael Knight, a Knight Rider sorozat főszereplője a filmvásznon térhet vissza! James Wan (Aquaman, Démonok között-sorozat) lesz e film producere is. A projektet konkrétan Atomic Monster nevű produkciós cégén keresztül valósítják meg a Spyglass Media Grouppal való partnerségben.

Külön gamer érdekesség, hogy a TJ Fixman írja majd a Knight Rider forgatókönyvét, aki korábban videójátékokon dolgozott: konkrétan a Ratchet and Clank and Resistance: Fall of Man PlayStation exkluzív-címeken. James Wan mellett a társproducer Michael Clear lesz, az executive producer pedig Judson Scott.

Arról egyelőre még semmilyen információ sincs, hogy ki lesz a rendező, ahogy még azt sem tudni, hogy kik játszanak a filmben – beleértve a főszerepet, Micheal Knight karakterét is. Így akár az eredeti főszereplő, David Hasselhoff is visszatérhet valamilyen szinten a főszerepbe, bár az nem valószínű, hogy egész végig ő játszaná Knight szerepét. Állítólag, bár a film napjainkban játszódik, de a régi, jól bevált stílusából nem veszít majd semmit.

Nincs más hátra, mint várni a további fejleményeket, addig is nézzétek meg az eredeti sorozat első részének nyitójelenetét, illetve az angol állandó nyitórészt.

Forrás: Movieweb

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu