300 évvel későbbi cyberpunk folytatás készül a Keanu Reeves-féle 47 roninhoz!

MOZI HÍREK – A Keanu Reeves főszereplésével készült, középkori Japánban játszódó fantasy film hatalmas bukás volt, de a Netflix mégis folytatást készít hozzá. Az még egyáltalán nem biztos, hogy Keanu Reeves ebben is szerepel.

A 2013-ban készült 47 Ronin állatorvosi lóként viseli magán az amatőr filmkészítés jegyeit. A Universal első körben Carl Rinscht kérte fel rendezőnek, akinek semmilyen tapasztalata sem volt ezen a téren, hogy aztán a vágás során kirúgja ebből a pozícióból. Miután rájöttek a stúdiónál, hogy a film főszereplője, a már akkor is hatalmas sztárnak számító Keanu Reeves valahogy nem szerepelt eleget a filmben, újraforgatták a finálét (amelyben eredetileg nem volt benne), illetve még rengeteg új közelit is felvettek vele. Ettől független a megérdemelten pocsék kritikákat kapott fércmunka a maga 150 millió dolláros bevételével akkorát bukott, mint annak a rendje.

Mindezek tükrében igencsak „meglepő”, hogy a Deadline oldalán éppen azt olvasni, hogy a bukás ellenére is készül a filmnek folytatása, méghozzá az online magazin szerint egy 300 évvel későbbi cyberpunk környezetben játszódik majd, és az előző részhez képest sokkal nagyobb szerepet kapnak majd a horrorelemek. A filmet a Universal 1440 forgatja, és a Netflix forgalmazza majd, egyelőre semmilyen konkrét premierdátumot sem tudni.

Érdekesség, hogy rendezőként ezúttal Ron Yuant kérték fel, aki a Mulan című filmben Csiang őrmestert alakította. Yuan egyelőre két egész estés filmet rendezett (Step Up China, Unspoken: Diary Of An Assassin) tehát ő sem mondható veterán rendezőnek, viszont kaszkadőrként, illetve harcművészeti koreográfusként már komoly karriert futott be. Ki tudja, hátha összejön neki is az a bravúr, ami Chad Stahelskinek – talán megint csak a jó öreg Keanu Reeves-szel. (Amennyiben szerepel a filmben, mert ez még egyáltalán nem biztos, sőt, nem is túlzottan valószínű, hiszen 300 évvel később játszódik a film.)

 

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu