Mikortól lesz elérhető a Steamen az EA Play?

Az Electronic Arts tegnap nevezte át az Origin Access Basic és az EA Access előfizetéses szolgáltatásait EA Play-re (erről korábban írtunk), de ez jelenleg csak PlayStation 4-en, Xbox One-on, illetve PC-n Originen fut…

A kiadó közleménye szerint az EA Play augusztus 31-étől lesz Gabe Newell digitális boltján elérhető. Ez egy előfizetéses szolgáltatás, amivel minden játék több jutalmat fog adni a kiadó szerint (pl. csak az előfizetőknek elérhető kihívások, játékbeli extrák, csak a tagoknak hozzáférhető tartalmak) azon felül, hogy az EA több játéka is felár nélkül elérhető cserébe – pl. a The Sims 4, a Need For Speed: Heat, a Titanfall 2, a Battlefield-sorozat, a Star Wars Battlefront duó, illetve a Plants vs. Zombies is játszható a havidíjért.

A kiadó három, még fejlesztés alatt álló játékról elárulta, hogy milyen extrákkal rendelkeznek majd az EA Play-tagoknak. A Madden NFL 21-esek augusztus 21-étől játszhatnak, EA Play-kihívásokat kapnak, a Madden Ultimate Teamben az első nap egy pakkot kapnak (hát persze: a fizetős kártyajáték…), de havonta három Gold Team Fantasy Pack is jár nekik, illetve más, játékbeli extrák is a markukat ütik, hogy előnyben lehessenek… A FIFA 21 október 1-étől lesz elérhető az előfizetőknek (korai hozzáférés itt is), megjelenés előtti kihívások várnak rájuk, és ezekkel bónuszokat nyithatnak meg, továbbá a teljes szezon során pl. a FIFA Ultimate Teamben XP boostot kapnak. A Star Wars: Squadrons pedig perkeket biztosít az előfizetőknek a játékbeli tárgyakon keresztül (pl. Interceptor Elegance bukósisak, Ashen Monarch Starfighter festés).

Az EA Play-tagok az EA Access/Origin Accesshez hasonlóan tíz órán át a megjelenés előtt kipróbálhatják az Electronic Arts új játékait, és az elmentésük elérhető lesz a végleges játékban, ha megveszik azt. 10% kedvezmény jár a teljes játékokra és a Season Passokra, Ultimate Team pontpakkokra és a DLC-kre. Sőt, az Origin Beta is jár nekik – ez egy újragondolt PC-s élmény a kiadó szerint. (Új kliens?) Az EA Play tagsági díja havi 5 dollár/4 euró (~ 1440 forint), évente 25 euró (~ 9 ezer forint). az EA Play Pro (korábban Origin Access Premier) pedig teljes hozzáférést biztosít az összes új EA-játékhoz havi 15 dollárt (~ 5400 forint) vagy évi 100-ért (~36 ezer forint).

Az őszt a Steamesek tehát már az EA Play-jel is kezdhetik.

Forrás: Gematsu

Kérjük, támogassátok a theGeek.hu oldalt a Patreonon, hogy fennmaradhasson, függetlenül, napi hírekkel és tesztekkel, a Patreon adományozó rendszerén keresztül! Köszönjük! theGeek csapata
Become a Patron!

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu